2777
2789

امروزگوشیم زنگ خوردقبل این که بهش برسم قطع شدشماره عجیب بود.دوباره واسه این که بدونم واسه کجاست گرفتم نوشته بود تونس زودی قطع کردم البته اعتباری کششم نداره.

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندوقت پیش شاید دوهفته پیش ی شماره بهم زنگید خارج بود پیش شمارشو تو نت دیدم الجزایر بود🤣

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
عزیزم اونا شماره مجازی هستن..قصد اذیت کردن دارن در واقع تو همین ایران خودمونن صحبت نمیکنن و دیگه نمی ...

خب واسه چی میزنگن

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

به شوهرم هفته ای دو سه بار یه شماره خارجی زنگ می‌زنه،طفلک شوهرم از ترس بر نمیداره🤣میگه شاید جاسوسی چیزی باشه😅😅🤣🤣حالا خیلیم ما مهمی🥴😖

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊
عزیزم اونا شماره مجازی هستن..قصد اذیت کردن دارن در واقع تو همین ایران خودمونن صحبت نمیکنن و دیگه نمی ...

خب پس گفتم شایداینایی که دزدای دریای میدزدن ایرانیا ازاونجابه زور وسختی یه شماره گرفتن که اونم اینجوری قطع میشه وناامیدمیشن خیالم راحت شد😂

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری

من تونستم بوقم خورد 😎😎😎😎😎 ولی میمونا جواب دادن ولی سریع قطع کردن 🤣😂🤣😁😁

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁