۶ماهشو تازه تموم کرده گفتن دررفتگی لگن داره بهش گفتن باید کمر بند ببنده
دخترم خیلی کوچیکه اذیت میشه توروخدا تواین شبا دعا کنید خوب شه میخام دوتا دکتر دیگم ببرمش توروخدا دعا کنیدهیچی نباشه احتیاجی ب کمربند نباشه و پاش خوب شه😭😭😭😭😭😭
۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دختر منم همش دکترا گفتن خوب میشه بشه هفت سالش ولی پای چپش رو به داخل میزارهکمی هزار جور دکترم بردمش ...
باید چیکارکنید الان
۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤