2821
2789
عنوان

دخترم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 64 پست
گوگل چرتوپرت زیاد میگه گوش نکن فقط به یه دکتر بسنده نکن نظر چندتا دکتر خوبو بپرس انشاالله که با کمرب ...

فردا و یکشنبه دوتا نوبت از دوتا دکتر دیگ گرفتم ببینم چی میگن الهی ک مشکلی نباشه

۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم  حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤
پسر من دکتر برای سرش ام آر آی نوشته چون شهر خودم.ن بیهوشی نداره باید میبردمش شهر دیگه رفتیم نوبت بهم ...

الهی ک مشکلی نداشته باشه پسر شما چند وقتشه بچت

۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم  حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این همه میگن بخاطر کرونا مشکلات پزشکی رو‌عقب نندازین بنظرم پروتکل هارو رعایت کن ببر دکتر هر چیزی زود ...

شوهرم میگه اگه مشکلی باشه پای بچه در همه حال به شکل غلط هست و ثابته ، وگرنه خوب بچه بازیگوشه و باعجله می‌ره یه موقع پاشو اینور اونور می‌کنه ، به نظرت درسته چون ثابت یا آروم راه بره درست میره

شوهرم میگه اگه مشکلی باشه پای بچه در همه حال به شکل غلط هست و ثابته ، وگرنه خوب بچه بازیگوشه و باعجل ...

دختر منم همش دکترا گفتن خوب میشه بشه هفت سالش ولی پای چپش رو به داخل میزارهکمی هزار جور دکترم بردمش گفتن اگه خوب نشه باید جراحی بشه دخترم اخرین باری که بردمش گفت از لگن‌مشکل داره

دختر منم همش دکترا گفتن خوب میشه بشه هفت سالش ولی پای چپش رو به داخل میزارهکمی هزار جور دکترم بردمش ...

دایم رو به داخل میزاره ؟ یعنی اونجوری شکل گرفته ، یا مثلا ده قدم درست می‌ره یه قدم به داخل میزاره ؟

دختر منم همش دکترا گفتن خوب میشه بشه هفت سالش ولی پای چپش رو به داخل میزارهکمی هزار جور دکترم بردمش ...

خوب چه راه درمانی یا کمک درمانی بهت دادن؟ از سونو تشخیص دادن ؟ اول بار کی دکتر بردی؟