2821
2789
عنوان

دخترم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 64 پست
استاتر مشکلی داشت که فهمیدن ؟ لطفا بکو مهمه و اینکه به یه دکتر بسنده نکن 

واسه زردی اوایل دنیا اومدنش ی دکتر گف پاش باید دوتا پوشک بشه بد من فقط بردمش پیش ی دکتر ۲ بار سونو همه چیش خوب بود دکتر گف برو ۶ ماهگی بیار یعنی نفهمید چیزی این سری ک رفتم عکس نوشت این تشخیص و داد

۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم  حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشالله که هیچیش نیست عزیزم خوب میشه داد بیار ب حضرت علی اصغر برای پسر منم دعا کنید که سرش مشکل نداش ...

انشاالله توروخدا برا دختر منم دعا کن لطفا

۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم  حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤
باکمربند اذیت میشه بچم ای خدا😭😭😭

تو‌ مادر خانواده ای باید قوی باشی اگه دکتر تشخیص داد حتما ببندش وقتی راه حل داره جای نگرانی نیس بگو‌خداروشکر با کمربند حل میشه اگه میگفت جراحی کنی اونوقت میخواستی چیکنی خداروشکر که با کمربند درست میشه 

سونو دادی ؟ انشاالله که لازم نباشه توکلت بخدا

دوتا سونو دادم گف هیچیش نیس عکس گرفتم گف

تو‌ مادر خانواده ای باید قوی باشی اگه دکتر تشخیص داد حتما ببندش وقتی راه حل داره جای نگرانی نیس بگو‌ ...

تو گوگل زده بیشتر از ۶ ماه با کمربند حل نمیشه دخترم ۶ و تموم کرده😭😭😭

واسه زردی اوایل دنیا اومدنش ی دکتر گف پاش باید دوتا پوشک بشه بد من فقط بردمش پیش ی دکتر ۲ بار سونو ه ...

تو‌ بیمارستان گفت ؟ دوتا پوشک رو بستی؟ بازم به نظرم چندتا دکتر ببر ، بچه من زود راه افتاده مچ پایش شل و وله ,بعضی وقتا به داخل میچرخونه و میره ،تو‌ کرونا هم میترسم ببرم دکتر 

تو گوگل زده بیشتر از ۶ ماه با کمربند حل نمیشه دخترم ۶ و تموم کرده😭😭😭

گوگل چرتوپرت زیاد میگه گوش نکن فقط به یه دکتر بسنده نکن نظر چندتا دکتر خوبو بپرس انشاالله که با کمربند خوب میشه 

دوتا سونو دادم گف هیچیش نیس عکس گرفتم گف

پسر من دکتر برای سرش ام آر آی نوشته چون شهر خودم.ن بیهوشی نداره باید میبردمش شهر دیگه رفتیم نوبت بهمون ندادن انداختنش هفته دیگه برای سرش که انشالله مشکلی نباشه  انشالله که حضرت علی اصغر خودش دست شفا بخش میکشه سر طفل معصوم های ما 

خدایا بچه هامو به راه راست هدایت کن همیشه در پناهه تو آمین
تو‌ بیمارستان گفت ؟ دوتا پوشک رو بستی؟ بازم به نظرم چندتا دکتر ببر ، بچه من زود راه افتاده مچ پایش ش ...

این همه میگن بخاطر کرونا مشکلات پزشکی رو‌عقب نندازین بنظرم پروتکل هارو رعایت کن ببر دکتر هر چیزی زودتر برسی بهش درمان راحتر و بهتره

تو‌ بیمارستان گفت ؟ دوتا پوشک رو بستی؟ بازم به نظرم چندتا دکتر ببر ، بچه من زود راه افتاده مچ پایش ش ...

اره بیمارستان گف

اره بستم سونوهاش مشکلی نداش

ببرش دورازجون مشکلی نباشه

این همه میگن بخاطر کرونا مشکلات پزشکی رو‌عقب نندازین بنظرم پروتکل هارو رعایت کن ببر دکتر هر چیزی زود ...

والا شوهرم میگه چیزی نیست درست می‌ره ولی وقتی میخواد حواسش به پشت سر باشه یکم پاش رو میچرخونه البته با سرعت هم راه می‌ره ، وگرنه عادی درست می‌ره ، مثلا یه شب با پنجه. راه می‌رفت من مردم گفتم ببین پای بچه عیب داره بعد دیدم زیر انگشتش زخم شده مال اونه