2821
2789
عنوان

دخترم😭😭😭😭

514 بازدید | 64 پست

۶ماهشو تازه تموم کرده گفتن دررفتگی لگن داره  بهش گفتن باید کمر بند ببنده 

دخترم خیلی کوچیکه اذیت میشه توروخدا تواین شبا دعا کنید خوب شه میخام دوتا دکتر دیگم ببرمش توروخدا دعا کنیدهیچی نباشه  احتیاجی ب کمربند  نباشه و پاش خوب شه😭😭😭😭😭😭

۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم  حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انشاالله خداوند به حق این شبای عزیز شفاش میده توکل کن بخدا🤲🤲

خیلی ناراحتم خداکمکم کنه

۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم  حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤
انشالله ب حق امام حسین و مظلومیت علی اصغرش خوب بشه🙏🙏 ب نوع زایمان ربط داره؟؟

انشاالله

نمیدونم مااصلا تو خانواده نداشتیم

انشاالله که مشکلی نباشه و نیاز به کمربند نباشه،ولی گلم اگه نیاز داشت ببند براش چون اگه الان درمان نشه مشکلات خیلی جدی در آینده براش پیش میاد من دختر خالم این مشکل داشت بستن براش و الان سالمه

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست،وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست،حال متکلم از کلامش پیداست،از کوزه همان برون تراود که در اوست
از کجا تشخیص دادن ؟

بردمش متخصص گف

انشالله که هیچیش نیست عزیزم خوب میشه داد بیار ب حضرت علی اصغر برای پسر منم دعا کنید که سرش مشکل نداشته باشه از امشب چله عاشورا گرفتم براش چون یه بار حاجت گرفتم از علی اصغر انشالله که اینبارم حاجتمو میده اونم سلامتبه پسرم عزیزم توام حتما برای دخترت گلت همین کارو بکن شفای همه ی مریضا صلوات.......

خدایا بچه هامو به راه راست هدایت کن همیشه در پناهه تو آمین
انشاالله که مشکلی نباشه و نیاز به کمربند نباشه،ولی گلم اگه نیاز داشت ببند براش چون اگه الان درمان نش ...

باکمربند اذیت میشه بچم ای خدا😭😭😭

باکمربند اذیت میشه بچم ای خدا😭😭😭

صبور باش میگذره مهم اینه که درمان بشه

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست،وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست،حال متکلم از کلامش پیداست،از کوزه همان برون تراود که در اوست