2821
2789
عنوان

وسواس فکری😫😫😫😫😫😫

188 بازدید | 12 پست

بچهها از بچگی من وسواس داشتم، بچیز نباید کج و کوله بود همچی صاف و منظم کج بود اعصالم بهم میریخت، خسته شدم دیگه به بقیه هم گیر میدم مخصوصا ب شوهرم،اگ روتختی رو کج و کوله بذاره دعواپون میشه لباساشد کج و کوله بذاره دعوامون میشه ، وسیله هارو تو یخچال کج و کوله بذاره دعوامون میشه کفشها و دمپایی ها کج و کوله باشه ، هر چیزی اعصاب منو خورد میکنه

راه حل چیه😞😞😞😞

پیج ریپورت

منم داشتم روان پزشک اینا جواب نمیده توکل به خدا کن و عزیزم در طولش قرآن و دوستی با خدا

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کج کوله قشنگتره ها بازم خودت میدونی

حوصله داریااااا

پس روز تنبل ها برای تو معنایی نداره من که امروز و جشن گرفتم همش خوابیدم الانم میخوابم   

چیکار داری به اطراف روزی یبار پاشو مرتب کن تمیز کن بعدم بسپار به خدا  

منم یکم وسواسم نباید اهمیت بدی تنبلی بهترین راهه

من امروزو به همه تبریک گفتم تاپیکمو ببین  

انتظار از هر چیزی سخت تره  
خیلی سخته قلبم درد گرف عصبی شدم

میدونم منم تجربش داشتم تو اینجور مواقع با خدا مثل یک دوست حرف بزن قرآنشو گوش بده

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
کج کوله قشنگتره ها بازم خودت میدونی حوصله داریااااا پس روز تنبل ها برای تو معنایی نداره من که امرو ...

چمیدونم والا 

من مامانم و خاله هام تمیزن ولی وسواس نه ، از بس یجا میرن خونه یکی کثیف باشه میگنحس میکنم روم تاثیر گذاش تبدیلم کرد ب یه ادم وسواسی

پیج ریپورت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6844036/بچه-ها-من-وسواس-مرتب-بودن-دارم نباید اهمیت ...

مرسی عزیزم

من مجردی یه دوره شلخته بودم ی دوره مرتب کلا صفرو صدم یا مرتب مرتب یا شلخته

الان چون ازدواج کردم مسئولیت دارم واسه همین نمیشه سهل بگیرم و اون ور بوم اوفتادم

پیج ریپورت

مرسی عزیزم من مجردی یه دوره شلخته بودم ی دوره مرتب کلا صفرو صدم یا مرتب مرتب یا شلخته الان چون ازد ...

میدونم عزیزم ولی یمدت سعی کن بی تفاوت باشی با شوهرت هم بگی که میخوای مشکل وسواست بر طرف بشه مطمئن باش نتیجه میگیری

ولی نکه اصلا کار نکنیاااااا  منظورم اینه یه کوچولو بزار اطراف شلخته باشه مگه چی میشه

انتظار از هر چیزی سخت تره