2789
عنوان

و امشب....

72 بازدید | 2 پست

جانم زینب،یه جمله بسه،درخانه اگر كس است،یك حرف بس است،می خوای مقام زینب و بفهمی،امام زمانش بهش گفت،زینب جان فردا ،منو تو نماز شبت دعا كن،داداشت و دعا كن.

🖤🖤🖤🖤

یا دهر اف لک من خلیل
یعنی اف بر تو ای دنیا و بر دوستاران تو

یعنی این دنیایی ک ب حسین ع وفا نکرد ب منو تو هم نمیکنه🖤🖤🖤

آقا سلام میدهم و دلخوشم که فرمودی
هر آنکه در دل خود یاد ما کند زائر ماست...
بیا بریم بهش سلام بدیم :
السلام علی مَن جَعَلَه الشفاء فی تربته ...
السلام عَلی مَنِ الاجابَة تَحت قُبَّتِه
🖤🖤🖤🖤

دست ادب به سینه بذار ،شاید امشب ما رو زائر خودش حساب کنه :
"السلام علی غریبِ الغربا"
"السلام علی شهیدِ الشهداء"
امام زمان خودتون فرمودید ...
"السلام علی قتیلِ الاَدعیاء ..."
سلام بر اون آقایی که حرومزاده ها کشتنش...غریب گیر آوردنت ... یادت نره صداش کنی ... حسییین جان ...
"السلام علی ساکنِ کربلا..."
آی جوونی که تا به حال کربلا نرفتی،امشب کربلاتو بگیرا
🖤🖤🖤🖤

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

لبيك يا حسين

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)
لبيك يا حسين

حسین جان ع 

همه را غیر تو‌یک‌روز رها میکنم...

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم