2777
عنوان

تا حالا شده

90 بازدید | 12 پست

پیام اشتباهی داده باشین به یکی یا به شما اشتباه پیام داده باشن،چی بوده 😁

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره با یکی  قهر بودم  پیام اشتباهی داد بعد همون باعث  آشتیمون شد😂

چی بود پیامه واسه کی بود

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
پسرخاله کوچیکم بهم پیام داد «سلام بابا خسته نباشی ، امشب ماکارونی داریم سس بخر » با چند تا ایموجی قل ...

وای بابا خسته نباشی😂😂😂

من شوهرم شبا چت میکردیم عقد بودیم خوابالو بود،به یکی از دوستاش اشتباهی فرستاده عشقم،جونم،فدات شم..... یه بارم به شوهرم دوستش اشتباهی پیام داد واسه نامزدش بود اون پیام دیگه بالای 18بودش😂

😅 خودم به کسی اشتباه پیام ندادم مادر خودمم قبلا اشتباه برام فرستاده بود ولی محتواشو یادم نیس

شما اقایین ،ببخشید

پیامه واس  یکی دیگه از دوستاش بود که باهاش قهر بود  متنش عذر خواهی بود که واس من فرستاد بو ...

پس خیلی خوب شده دیگه،بعضی پیاما خیلی ضایع ان😂