2777
2789
عنوان

امشب دلم شکست

260 بازدید | 18 پست

سلام دوستان. خواهر من با شوهرش و دو بچه از خارج اومدن ایران و من چند روزیه همش خونه مادرم اینام که دور هم باشیم. بچه من ۲ سال و دو ماهه و بچه کوچک اون ۱ سال و ۸ ماهه است. اونایی که بچه دارن میدونن که از دو سال به بعد چقدر بچه ها لجباز میشن. بچه منم الان اینجوری شده و خیلی گریه می‌کنه سر چیزهای کوچولو و مسخره. من بعنوان مادر میدونم بخاطر سنشه و میدونم نباید به خواسته های نابجاش بله بگم. اما نمیتونم کنترل کنم که کی هوس می‌کنه لجبازی بکنه. خلاصه این باعث شده از خواهرم و مادرم و پدرم و چند بار بشنوم که وای باز صدای این بلند شد یا اینکه وای میخوایم استراحت کنیم و...

منم دلم خیلی می‌شکنه. بخصوص اینکه بچه اونم به سهم خودش لجبازی داره اما دختره و صداش ظریفه و کسی اونو زیر نظر نمیاره‌. امشب بابام وقتی دختر اون شیرین کاری درمی‌آورد می‌گفت ببین این دختر چقدر خنده روئه ولی اونیکی گریه روئه. منم گفتم بابا دستت درد نکنه... و کمی بحث کردیم که خیلی ناراحتم...

از طرفی شوهرم چند وقت بود میخواست برای کاری بره شهر دیگه که من گفتم بندازش وقتی خواهرم اینا اومدن برو که منم تنها نباشم و برم اونجا. الان شوهرمم نیست و من موندم خونه مادرم اینا و با بابام هم سر بچه ام بحث کردم خیلی ناراحتم...

اینم بگم پسر منم خیییییییلی بانمکه و حتی خیلی خوش اخلاق تر از دختر خواهر مه اما لجبازیاش در سروصداتره‌...

حالا باید چیکار کنم؟

احساس بدی دارم

اي جونم مامان حساس قربون دل شكستت برم بيا بوست كنم 

عزيزم 

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 

جایی ک از گل نازکتر ب بچم بگن نمیمونم حتی اگه عرش خدا باشه

همه میدونن خط قرمزم بچه هامه اصلا تحمل ندارم کسی چیزی،ب بچم بگه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودتون هم بچه اون پدر و مادر هستسد چیه بچه هاتون زو جمع نمیکنید کسی هم حق نداره اعتراض کنه ..بابا این بچه ها فردا قراره برن تو جامعه چه وضعشه اخه 

دیزوز بچه خواهر شوهر من جیش کرد رو فرش مادر شوهرم مادر شوهرم غر زد چرا پوشک نمیکنی خانم قهر کرد رفت خب ایکیو تو خونه خودت سعی کن بچه رو از پوشک بگیری نه دیگران

عزیزم خودتون هم بچه اون پدر و مادر هستسد چیه بچه هاتون زو جمع نمیکنید کسی هم حق نداره اعتراض کنه ..ب ...

عزیزم جمع نکردن نیست من تا جایی که بتونم حواسم هست. منتها وقتی لجبازی می‌کنه من میتونم پرروش نکنم و تسلیمش نشم اما نمیتونم جلوی گریه اشو بگیرم که... بالاخره اونم زود نمیگه چشم که... بچه است...

بعدشم میگم چرا فقط اسم بچه من در رفته

عزیزم جمع نکردن نیست من تا جایی که بتونم حواسم هست. منتها وقتی لجبازی می‌کنه من میتونم پرروش نکنم و ...

طمعنا خودت فکر میکنی اینجوریه ..خواهر شوهر منم فک میکنه چ بچه ای داره بقیه هم دارن بهش ظلم میکننولی واقعا پدر بزرگا و مادر بزرگا گناه دارن

جایی ک از گل نازکتر ب بچم بگن نمیمونم حتی اگه عرش خدا باشه همه میدونن خط قرمزم بچه هامه اصلا تحمل ن ...

عزیزم درکت میکنم

من واقعا نمی‌فهمم چرا بعضیا آنقدر راحت راجع به بچه آدم حرف میزنم نمیکنه طرف دلش میشکنه

عزیزم درکت میکنم من واقعا نمی‌فهمم چرا بعضیا آنقدر راحت راجع به بچه آدم حرف میزنم نمیکنه طرف دلش می ...

من تا سه سالگی پسرم خیلی کم جایی میموندم یا میرفتم مهمونی الانم همینطوره چون حساسم 

تا قبل تولد پسرم رابطم با مادرشوهرم عالی بود ی ماه تموم تو ی خونه راحت زندگی میکردیم ولی بعد پسرم چنباری دعوای انچنانی کردم الانم حساب کار دستشه نهایت میاد بخودم میگه پسرت فلان کارو کرد 

البته پسرم خیلی مودبه اما پرجنب جوشه

جونترا کاملا با بحرانای سنی اشنان ولی پیرا نه همین باعث اختلاف میشه

اگ من جات بودم میرفتم خونه خودم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
عزیزم درکت میکنم من واقعا نمی‌فهمم چرا بعضیا آنقدر راحت راجع به بچه آدم حرف میزنم نمیکنه طرف دلش می ...

واقعا در مورد بچه حرف نمیزنیم حالا من با تو کار ندارم بیشار تقصیر پدر و مادراس من مادری میبینم بچه خرابکاری میکنه تو خونه مردم عین خیالش نیست حداقل خراب کاری رو جمع و جور کنه کسی هم حق اعتراض نداره