2789
من بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰

شما چند کیلو بودی؟ و چند کیلو کم کردی؟

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چند کالری مصرف میکردن که اشتباهه .چون هرکس باید بر اساس قد و وزنش و میزان فعالیتش کالری مورد نیاز روزانشو در بیاره و 15 درصد ازش کم کنه . به ازای هر کیلو 2 گرم پروتتین .10الی 15 درصد چربی و مابقی کربو مصرف کنه . تا دچار عوارض لاغری .چروک پوست . ریزس مو .افتادگی پوست نشه 

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

چند کالری مصرف میکردن که اشتباهه .چون هرکس باید بر اساس قد و وزنش و میزان فعالیتش کالری مورد نیاز رو ...

من قدم ۱۶۳ و ۳ کیلو ودر حال شیر دادنم ب نظرتون باید چند کالری در روز بخورم؟

من قدم ۱۶۳ و ۳ کیلو ودر حال شیر دادنم ب نظرتون باید چند کالری در روز بخورم؟

3کیلو ؟ساده ترین راهش اینه که برنامه زیره رو نصب کنین اونجا میتونین کالری مورد نیاز روزانتونو برای همین وزنتون به دست بیارین . 

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

🤣🤣🤣🤣 ببخشید ۸۳ کیلو🙁😐🤣

شما اگه وزنتون بشه 63در محدوده وزن سلامت قرار دارین . وزن 55وزن ایده آله برای شما . من میتونم کالری تونو به دست بیارم ولی زیره دقیق تر میگه .