2777
2789
عنوان

چقد سخته

148 بازدید | 4 پست

چقد سخته با شوهری زندگی کنی که مثل بچه پنج ساله اگه بفهمه از لباس کهنه بدت میاد همونو بپوشند از فحش بدت میاد همونو بگه؛ هرکاری که بدونه منو بهم می ریزه دریغ نمیکنه

بل بچه لجباز نباید کل کل کرد

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بل بچه لجباز نباید کل کل کرد

آره کاملا قبول دارم. ولی چند روزه کرونای خیلی خفیف گرفته تو قرنطینه س من انقد حالم خوب شده ولی بیاد بیرون تو خونه راه بره انگار انرژی منفی با خودش اینور اونور می بره. می بینمش بهم میریزم اصن عزا گرفتم برا وقتی که قرنطینه ش تموم بشه 😔 اینکه محلش ندارم و تو خودم باشم آسونه اما وقتی میگه بیا رابطه داشته باشیم چی؟! بگم نه دعوا میشه بگم باشه با این اخلاقش بیشتر حس تجاوز دارم تا رابطه

آره کاملا قبول دارم. ولی چند روزه کرونای خیلی خفیف گرفته تو قرنطینه س من انقد حالم خوب شده ولی بیاد ...

میدونی من همش باید التماسش کنم بیاد سمتم!

گمونم اینسری اگه خودت پیشنهاد بدی لج کنه نیاد!

میفهممت..

ولی به این فک کن ک خودت لذت ببری. خواست خودتو تو اولویت قرار بده اصلا فک کن این تویی که سلطه داری! اینجوری راحت تر کنار میای

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴