2789
عنوان

دلم گرفته

190 بازدید | 0 پست

بیاید به حق این شبا دعا کنیم برای بیماران کرونایی . بیاید یکم رعایت کنیم . مسافرت نریم، مهمونی دورهمی نریم، نمی‌دونم همیشه می‌شنیدم که اوضاع کرونا خوب نیست بیمارستانا جا نداره یا روزانه ۴۰۰ نفر میمیرن ناراحت میشدم اما انگار درک نکرده بودم لمسش نکرده بودم تا اینکه خودم مبتلا شدم و راهی بیمارستان .... دیدم و لمس کردم و چشیدم اینکه خودم با چشمای خودم دیدم بدبختی و فلاکت  رو ، مردم که با حال بد چه طوری باید بدوند دنبال ی آمپول دنبال ی سرم در به در باید دور بیمارستانا دور داروخونه ها با اوضاع بد بگردن دنبال ی آمپول دعوا بشه ،  با دیدن جواب اسکنشون گریه کنن هیچکس تو حال خودش نباشه فقط ی لباس پوشیده باشه و دوییده باشه سمت بیمارستان اینکه ی سریا کسی رو نداشتن خودشون تنها بودن بعد غش میکردن رو زمین در حال جون دادن بودن اما هیچکس جرئت نمی‌کرد نزدیک شه بلندش کنه کمکش کنه و هزار تا چیز عجیب غریب و دلخراش دیگه ای که دیدم
همه اینا باعث شده خیلی حال روحیم بد بشه 

بیاید بیشتر مراقب خودمون و عزیزانمون باشیم . به شدت بوی مرگ پیچیده ... کاش خدا کاری کنه برامون :(

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛