2777
2789
عنوان

یک کتاب خوب برای کسی که از دین زده شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2382 بازدید | 49 پست

سلام کتاب قرآن و نهج البلاغه و...هستن

پیشنهاد میکنم برای شناخت اسلام در سیره پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) دقت و مطالعه کنین.(اینطوری مسلمان واقعی رو میشناسید و اسلام واقعی)

🌼الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋🕊
استثنا هم پیدا میشه ولی کلیتش و جغرافیا تعیین میکنه

آره متاسفانه خيليا كوركورانه دينداري ميكنن... كه به نظرم فاجعه است

به قول دكتر عبدالكيم سروش :آتييست (خداناباور)شدن با تحقيق بهتر از مسلماني كوركورانس(نقل به مضمون)

اما خب دينداري منطقي و مسالمت آميز و با تحقيق عاليه

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلاا اینطور نیست، خیلیا تو همین کشور خودمون اسما مسلمونن.و البته هیچ کس نمیتونه از اسلام تغییر دین ...

اسما مسلمون خودش هم میدونه مسلمون نیست و ادعایی هم نداره که من مسلمانم و کارهام بر اساس قواعد دین اسلامه... مثلا ما اسما مسیحی یا... نداریم به نظرت؟

در ضمن اونی که شما میگی اسم ارتداد هست و مرتد هم کسیه که رسما میره به همه اعلام عمومی میکنه که من دیگه مسلمان نیستم و با این حرفهاش جو جامعه مسلمانها رو میریزه به هم، وگرنه خیلی ها میرن خارج ایران و منکر دین و پیغمبر میشن و کسی هم کاری بهشون نداره تا وقتی نیان و حرفاشونو تو جمع مسلمون ها نزنند...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
اصلاا اینطور نیست، خیلیا تو همین کشور خودمون اسما مسلمونن.و البته هیچ کس نمیتونه از اسلام تغییر دین ...

بله متاسفانه به خاطر مجازات ارتداد نميتونن رسما اعلام كنن...

البته خودم با مجازات ارتداد به شدت مخالفم....

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)

سلام 

از تاپیکت یک سالی گذشته نمیدونم کجایی اما منم یه زمانی خیلی معتقد نبودم , اما الان الحمدلله اطلاعاتم خوب شده حال درونیم خیلی بهتره 

بهت سیدی ها و سخنرانی های محمدعلی انصاری رو پیشنهاد میکنم , اشون استاد دانشگاهه و تفسیر قران هاش عالیه و قشر جوون رو کار میکنه 

دوم کتاب های شهید مطهری واقعا مفیده 

کتاب حماسه حسینی اش درمورد چرایی عاشوراس 

کتاب نظام حقوق زن در اسلام چرایی حق طلاقو ....

کتاب ازادی معنوی اش هم خوبه