2821
2789
عنوان

درچع حالییین

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 74 پست
من هرچقدر شب قبلش زود بخوابم بازم صبح 11 پامیشم😑

😐😐😐😐😂😂😂😂😂💔

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ظهر آب وبرق هردو قطع بود ساعت ۸یه ذره اومده ....آش کلم قمره بارگذاشتم داره میپزه....پسرمو خوابوندم تا یه کم خستگیش دربیاد باباش بیاد بیدارشه بازی کنه ...صبح زود ظرفامو شسته بودم اما بازم ظرفشویی پر ظرفه دارم میرم بشورم...تا شوهری بیاد ...حالمم خداروشکر خوبه...انیدوارم به این روزای عزیز حال همتون خوب وخوش باشه

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
من هرچقدر شب قبلش زود بخوابم بازم صبح 11 پامیشم😑

بچه دار بشی نمیتونی...تا صبح دو بار بیدار میشم شیر وپوشک عوض میکنم....۸هم بیداریم ...شبم ساعت ۱۲یا ۱میخوابیم

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

دراز کش

منتظر عشقمم از سرکار بره باشگاه بعد برگرده

الهیی☹☹

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

گرسنمه و منتظرم خواهرم بیاد . عصرم نخوابیدم که شب خوابم ببره

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

کشیک میکشم دزد نیاد😁

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     
سنگینه معدم انگار یه سنگ داخلشه الان زنگ زدم شوهرم گفتم امپول بیاره قرص بی فایده است

وا سرخود چرا اینجوری میکنی....حتما یهچیزی خوردی افتاده تو معده...بروآبلیمو بخور 

۲ ماهه مریضم تو رو خدا واسم دعا کنید

برات آیه الکرسی میخونم خداروقسم میدم به این ماه عزیز همین دو سه روز شفا پیدا کنی...السلام علیک یا اباعبدالله

وا سرخود چرا اینجوری میکنی....حتما یهچیزی خوردی افتاده تو معده...بروآبلیمو بخور 

به خدا لیموترش تازه خوردم قرص خوردم دمنوش نعناع عرق شاتره فایده نداره ،هیچ چیز سنگین هم نخوردم والله 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد ,شاید دست از ازردن ما بردارد
برات آیه الکرسی میخونم خداروقسم میدم به این ماه عزیز همین دو سه روز شفا پیدا کنی...السلام علیک یا اب ...

مرسی عزیزم انرژی مثبت دادی واقعا به اینکه حالم بهتر شه امیدوار شدم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز