2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه پنج هفته ام باشه چقدر خوشحال میشم اما اگه شش هفته باشه بد میشه😔 چون توی سونو گفتن رشد جنین کمه ...

وای عزیزم

چرا جدیدا انقدر به عدد تیتر و اینا دقت میکنین

بخدا من ده سال پیش بی بی چکم مثبت شد بعدم آزمایش تیتر دادم زده بود بالای ۲۰۰

دیگه انقدر فکر نکنید به عدد بتا

چرا مد شده جدیدا؟؟

خیلی هم عالیه خیلی هم طبیعیه 

خوشحال باش و اصلا به خودت استرس الکی وارد نکن

همه چیو‌ به خدا بسپار و با همسرت شکرگزاری کنید و شاد باشید😍😍❤️❤️

اگه غیر این بود بیا هرچی دلت خواست به من بگو

فحش بده اصلا😂😂😂

خدا همتونو حفظ کنه🙏😍

اگه پنج هفته ام باشه چقدر خوشحال میشم اما اگه شش هفته باشه بد میشه😔 چون توی سونو گفتن رشد جنین کمه ...

جدیدا این سونوگرافی ها فقط میخوان پول بچاپن از مردم

عجباااا😡😡 فکر جیبشون هستن فکر استرسی که الکی به مادر میدن نیستن

بنظرم اصلا دیگه نرو سونو توروخدا تاااا موقع غرلبالگری😍

وای عزیزم چرا جدیدا انقدر به عدد تیتر و اینا دقت میکنین بخدا من ده سال پیش بی بی چکم مثبت شد بعدم ...

منم دقیقا تیتر دادم و‌فهمیدم باردارم ولی اینا به درخاست خودم انجام دادم چون خیلی راحت بهم گفت بچتو سقط کن تو هفت هفته ای ورشد نداره!!! گفتم شاید لقاحم‌دیر انجام شده و سن‌حاملگیم کمتره الانم خیلی راحت گفته بشین تا دردت بگیره برو بیمارستان!!!

قلبش تشکيل شده؟چرا گفت بستري شو يعني چي؟

نه من یه مقدار خونریزی کردم که با شیاف برطرف شد سه هفته پیش تازه من با بتای ۲۰۰ رفتم پیششون دو هفته پیش ساک حاملگی رو دید و این هفته جنین هم بود اما دراومد گفت رشدش خیلی کمه گفتم خب شما اون هفته اصلا ندیدیش تو یه هفته چه رشد چشمگیری باید داشته باشه