2777
2789
عنوان

مامان عفریتش دلم میخواد بکشم چندش

574 بازدید | 24 پست

نه نه نود و نه به خانوادش گفتیم مخالفت کردن 

تا همین یک‌ماه پیش که شماره گرفتن زنگ بزنن 

امروز زنگ زده گفته به دخترت بگو فاطمه جان راه دوره شما از لحاظ مالی سرید و نمیخوریم به هم و تو حیفی و فلان و بهمان 

در صورتی که خودش از صبح انقد زنگ زد و هی ذوق کرد بعد این همه مدت داشتیم به هدفمون میرسیدیم 

حالا ازم میپرسه مامانت چی میگه 

شما باشید میگید مامانت اینجوری گفته 

در ضمن ما رابطه هم داشتیم

تعداد رای : 19
نظرسنجی
اره
17
89%
نه
2
10%

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

محرم بودید رابطه داشتید دیگ؟😶

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

محرم بودید رابطه داشتید دیگ؟😶

نه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب عروسی هستی هنوز عروس نشده میگی عفریته بیچاره حرف بدی بهت نزده متاسفانه عشق چشم ادمارو کور میکنه خیلی چیزارو نمیفهمن 

رابطه داشتن چه رابطه ای؟

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
چه رابطه اي داشتيد؟

چون به ما گفتن ما راضی هستیم 

ما فکر کردیم اوکی شده 

ولی اونا هدفشون چیز دیگه بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه 

نهههه؟😶😶😶😶هَن وات چی

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

عجب عروسی هستی هنوز عروس نشده میگی عفریته بیچاره حرف بدی بهت نزده متاسفانه عشق چشم ادمارو کور میکنه ...

عفریته به خاطر این که میگه ما راضی هستیم باعث بشه ما اعتماد کنیم رابطه داشته باشیم و این کارو بکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رابطه ی معنوی🥴

امضاااااتتت🤣🤣🤣

عفریته به خاطر این که میگه ما راضی هستیم باعث بشه ما اعتماد کنیم رابطه داشته باشیم و این کارو بکنه

شما سبک سری کردی 

مردم نامزد میشن رابطه برقرار نمیکنن شما ببخشید عجله داشتید تقصیراونا چیه؟

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

طرف شوهرشه عقد میکنه رابطع نداره اونوقت تو

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم