2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 22 پست

رفتی قول بده 

بچه منم ده سال دیگه ببری 

ولا دام میخواد دخترم پیشرفت کنه تو این کشور دوس ندارم دیگه بمونه

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هدف باید داشته باشی اگر برای گذران عمر میری پشیمون میشی..

بالاخره آدما با هدف زنده هستن، ولی اول باید روح و روانت سالم بمونه. من نمیدونم روح و روانم سالم میمونه اونجا، که با اهدافم رسیدگی کنم

برادر یکی از دوستام تحصیلی رفت فرانسه الان هم اونجا کار میکنه هم تفریح هم تحصیل کلیم دوست ایرانی د ...

والا من اینجا  هم بدلیل شرایط مجوجودمدام افسردگی میگیرم، دقیقا مشکل من اینه. نکنه برم اونجا هم افسردگی بگیرم کسی نیست از این نظر کمکم کنه

من خودم شخصا اگرم میتونستم نمیرفتم چون دوری از خانواده برام خیلی سخته همینجوری نمیتونم ببینمشون یه د ...

منم ده سال دور از خانواده در استانهای دیگه زندگی کردم ولی توی کشور خودم بوده، باز هم از دور نگرانشون بودم، نمیدونم برم یه کشور دیگه میتونم کمکی بهشون کنم