2777
2789
عنوان

تولد داریم🥺💕

97 بازدید | 9 پست

تولدت مبارک با آرزوی بهترین ها😁💫

@nafasam1370  

روی این کلیک کن 👇
https://digipostal.ir/c2gyng4

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تولدت مبارک نفسم 😍🥳🥳🥳🥳

ممنون مهربونم ❤❤🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😍😘

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ممنون عزیز دلم😀❤❤❤❤😘

❤کاری نکردم

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  
چرا میزنی تو سرت 🤦😁

تو سرم نزدم که دستمم گذاشتم رو صورتم مثلا خجالتی ام خوووو🤦🏻‍♀️🤭😂😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

تو سرم نزدم که دستمم گذاشتم رو صورتم مثلا خجالتی ام خوووو🤦🏻‍♀️🤭😂😂😂

😂😂😂😂

✌️                                                https://harfeto.timefriend.net/16303622788192                         
برام خیلی با ارزشه اینکه به یادم هستید 😘❤❤❤

❤