fatiisi مدیر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 508 عنوان 🖤🙂همم | مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 43 پست پسرا از چه نوع دخترایی خوششون میاد؟و چجوری جذبشون کنیم؟😔قانون جذب میشه؟قانون جذب چجوری،مثلا چه شرایطی داره؟ 😗❣️Love you ❣️😗‹ در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست🐾🖤› 1400/05/19 | 15:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatiisi مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 508 ارع از دیشب امتحان کردم ولی نمیدونستم چجوری تصور کنم و نمیدونستم واقعیت دارع ک الان گفتن ارع واقعیت ... خداکنه موفق شییی❤امتحان کلدی بهم بگی ها تلوخدا🥺💙 😗❣️Love you ❣️😗‹ در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست🐾🖤›
رویا_32 عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2896 واقعیت داره!؟ چن رو. طول کشید؟ آشنایی ما خیلی مزخرف بود6ماه اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم شاید تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
fatiisi مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 508 اینا نع مثلا تصور میکنی که داره بهت پیام میده چی بهم میگید یا داره زنگ میزنه اینجوری اره ،من هروز احساس میکنم کنارمه،آهنگ گوش میدم احساسش میکنم، بعضی وقتا اینقدرر احساسش میکنم باهاش حرف میزنم انگار دیوانه شدم مریض شدم😪☹️🤧🖤 😗❣️Love you ❣️😗‹ در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست🐾🖤›
fatiisi مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 508 من مغرور نیستم ولی وقتایی که بیرون میرم محلشون نمیزارم حتی یه نگاهم بشون نمیکنم دقیقا من میخوامش و بع هیچکی بجز اون نگاه نمیکنم☹️😄😊🖤 😗❣️Love you ❣️😗‹ در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست🐾🖤›
رویا_32 عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2896 دقیقا من میخوامش و بع هیچکی بجز اون نگاه نمیکنم☹️😄😊🖤 حس میکنم سنت کمه هنو جا داری اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم شاید تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
fatiisi مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 508 آشنایی ما خیلی مزخرف بود 6ماه رل زدین یا به طور اتفاقی باهم آشنا شدید؟ 😗❣️Love you ❣️😗‹ در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست🐾🖤›
fatiisi مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 508 حس میکنم سنت کمه هنو جا داری بعله😔😊😪ینی چی جا دارم؟ نفهمیدم منظورتونو ببخشید😃🤗😂 😗❣️Love you ❣️😗‹ در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست🐾🖤›
m____a عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 1873 اره ،من هروز احساس میکنم کنارمه،آهنگ گوش میدم احساسش میکنم، بعضی وقتا اینقدرر احساسش میکنم باهاش حرف ... منم مث شمام ولی خب من بیشتر چله زیارت عاشورا میگیرم اینچیزا میگم خرافته خب به هرحال هرکسی یه اعتقادی داره🙂 یه دل شکسته که نیاز داره شما نی نی سایتهابراش دعا کنید تا حاجت روا بشه😔💔
رویا_32 عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2896 رل زدین یا به طور اتفاقی باهم آشنا شدید؟ اتفاقی بود اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم شاید تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
fatiisi مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 508 منم مث شمام ولی خب من بیشتر چله زیارت عاشورا میگیرم اینچیزا میگم خرافته خب به هرحال هرکسی یه اعتقادی ... نمیدونم ولی وقتی میبینمش دوست دارم بغلش کنم 😗❣️Love you ❣️😗‹ در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست🐾🖤›
fatiisi مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 508 اتفاقی بود 😊😊 😗❣️Love you ❣️😗‹ در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست🐾🖤›
رویا_32 عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2896 بعله😔😊😪 ینی چی جا دارم؟ نفهمیدم منظورتونو ببخشید😃🤗😂 یعنی هنوز خامی جا داری بزرگ شی با اخلاق مردا آشنا شی ببینی چه جور موجوداتین اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم شاید تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
m____a عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 1873 نمیدونم ولی وقتی میبینمش دوست دارم بغلش کنم خب چیشد که رفته؟ یه دل شکسته که نیاز داره شما نی نی سایتهابراش دعا کنید تا حاجت روا بشه😔💔
fatiisi مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 508 یعنی هنوز خامی جا داری بزرگ شی با اخلاق مردا آشنا شی ببینی چه جور موجوداتین واقعا؟آهان شاید حق با شماس🤗🤗❤ 😗❣️Love you ❣️😗‹ در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست🐾🖤›