2777
2789
عنوان

اصلا نمیدونم با زندگیم میخوام چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2780 بازدید | 48 پست
متاهل و شاغل و دانشجو  برنامه زندگیم صبح پنج و نیم بیدار میشم میرم سرکار  ۵ برمیگردم. ...

آفرین بهت موفق باشی عزیزم 

یکمی زمان خوابت زو فقط بیشتر کن که دچار عوارض کم خوابی نشی 

خیلی عالیه که به موفقیت خودت ایمان داری 

من نمیدونم چکار کنم  فکر کنم باید برم پیش روانشناس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین بهت موفق باشی عزیزم  یکمی زمان خوابت زو فقط بیشتر کن که دچار عوارض کم خوابی نشی  خ ...

منم خیلی ناامید بودم 

همین الانم سراسر انرژیزمنفی ام ولی سعی میکنم دورشون کنم

اگه بخوابم به کارام نمیرسم 

اول باید به خودت باور داشته باشی بدونی وفتتو الکی نمیذاری

نه من متولد ۷۴ تصمیم داشتم برم تربیت ابتدایی بخونم اول میری مدارس غیرانتفاعی بعد تو ازمونای اموزش و ...

منظورت آموزش ابتدایی هست؟ 

اره خوبه برو بخون تازه میتونی به صورت معلم خصوصی هم کار کنی  . قبلا لیسانس گرفتی؟ یا دانشگاه نرفتی هنوز ؟

عزیزم چه پشتکاری حتما موفق میشی

مرسی عریزم .همیشه تو راه سرکار میگم خدایا داری میبینی وضعمو 

دویدنمو چون

محل کارم یه ساعت ونیم دوره و به خدا می گم خودت هوامو داشته باش واقعا هرروز میگم

درست میگی  _من ترس  از شکست و ترس از شروع دارم  برای همینم همش فکر میکنم ولی عمل نه& ...

تا زمانی که این ترس باشه نمیتونی کاری کنی مطمعن باش.  اول برو روانشناس بعد بببیت چی خوشحالت میکنه 

منظورت آموزش ابتدایی هست؟  اره خوبه برو بخون تازه میتونی به صورت معلم خصوصی هم کار کنی  . ...

اره اموزش ابتدایی

نه خیر سرم تازه میخوام کنکور بدم 🤦تا الان تو شرکتا مشغول بکار بودم ولی دیگه کم اوردم از محیطای داغونشون

منم شرایط تورو دارم با این تفاوت که لیسانس دارم.بعد ازدواج بچه دار شدم الان دیگه بچم بزرگ میشه میخام از یه جایی شروع کنم ولی نمیدونم چجوری

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش