2777
2789
عنوان

اصلا نمیدونم با زندگیم میخوام چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2780 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه تاپیک زدم گفتن بازار کار نداره چون تو ایران به مشاور اعتقادی نداری معلمی هم حقوقی نداره

وای منم مشکل تو رو دارم تازه میخواستم بدون کنکور برم  پیام نور روانشناسی با علوم تربیتی که بشه ۴ سال دیگه  آزمون استخدامی شرکت کنم ولی ... هیچی که معلوم نیست ۴ سال دیگه  باز بخوان سنمم  میره بالا

شما چند ساله ای متولد ۷۰ ؟

اخه تاپیک زدم گفتن بازار کار نداره چون تو ایران به مشاور اعتقادی نداری معلمی هم حقوقی نداره

والا دختر دایی من دو ساله معلمه تو این دو سالم کرونا هست سر کلاسی نرفته ماهی ۷ و خورده ای حقوق میگیره 

به نظرم شما بیشتر حال تلاش نداری تا اینکه هدف نداشته باشی  دنبال کار اسونی بدون هیچ چیز خوب وب ...

اتفاقا من به شدت تلاشگرم و پشتکار خوبی دارم یعنی هیچوقت نشده تصمیم جدی بگیرم و بهش نرسم ولی الان نمیدونم چرا یکی دو ساله مسیرمو پیدا نمیکنم یعنی به هرچی فکر میکنم میبینم یا درامد نداره یا من علاقه ندارم بهش.انگار این دوتا گزینه با هم برام جور درنمیاد

خوش بحالت که  هدفت رو پیدا کردی میشه بگی برای چی ۴ ساعت فقط ؟کنکور داری ؟

متاهل و شاغل و دانشجو 

برنامه زندگیم

صبح پنج و نیم بیدار میشم

میرم سرکار 

۵ برمیگردم. یه ساعت میخوابم

پا میشم خونهومرتب میکنم حموم میرم غذا درست میکنم همسرم میاد میشینم کنارش

از يازده ونیم تا یک ونیم درس میخونم دانشجو ارشدم 

میخوابم

و میدونم موفق میشم یه روری

اتفاقا من به شدت تلاشگرم و پشتکار خوبی دارم یعنی هیچوقت نشده تصمیم جدی بگیرم و بهش نرسم ولی الان نمی ...

خوب دوسال زمان زیادیه اونم توایام جوونی که اینقدر محدود و کوتاهه

بالاخره یه راهی انتخاب کن برو چشم به هم نزنی ببینی چهارسال گذشته هنوز داری فکر میکنی 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
وای منم مشکل تو رو دارم تازه میخواستم بدون کنکور برم  پیام نور روانشناسی با علوم تربیتی که بشه ...

نه من متولد ۷۴ تصمیم داشتم برم تربیت ابتدایی بخونم اول میری مدارس غیرانتفاعی بعد تو ازمونای اموزش و پروش شرکت میکنی برای استخدام رسمی