2777
2789
عنوان

اولین رابطه

1961 بازدید | 31 پست

ببخشید واسه اولین رابطه چیکار کنم دردم کمتر باشه

اصلا نمیتونم خیلی اذیتم حس میکنم میخام خفه شم

رفتم دکتر واسم فقط ژل نوشت بازم درد داره

خودمم کفری شدم میترسم همسرم سرد بشه یوقت

خدا همتونو بغل کنه الهی 🦋🍃

مشکلتو از لحاظ روانی حل کن با این قضیه

یا ژل بی حسی بزن.

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاملااااا  درکت میکنم خیلیییی سخته

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
مجردم اطلاعی ندارم فقط از خانومای اینجا لوبریکانت رو شنیده بودم

عععع دختر چشمو رو بسته بدو برو تو اتاقت😝

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     

سلام بانوجان.مشکلتون رو بیشتر پیگیری کنین حالا بهر نحوی که صلاح میدونین.تاپیک انجمن واژینیسم رو که کپی کردم توتاپیکام رو مطالعه کنین شاید به دردتون خورد

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.