2777
2789

شوهرم زده خیلی خوب شده ۳۰سالشه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید چن وقته زدن؟

۷مرداد زده عزیزم.چون چروکاش عمیق بود دز بالا زد.

بوتاکس دیسپورت انگلیسی

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

عوارضی نداره .پیش ادم مجرب برو

مرسی عزیزم که سریع جواب دادی💗

فدات خواهش میکنم.من خودم بوتاکسو خیلی قبول دارم.چندمدتم ک پشت سرهم بزنی دیگه کم کم ترمیم میشه چروک و به بدیه قبل نمیشه .ولی مواد خوب بزن ایرانی نزن ایرانی کلا دوسه هفته میمونه اثرش.پیش ادم مجرب بزن ک بدونه کجا رو بزنه ک بیشتر کارساز باشه برات

چشم،مررررسی عزیزم

😚😚😚😚

نه عزیزم اتفاقا تو سن جوونی بزنی اثرش بیشتره چون پوست جوونه و زیاد شکستگی نداره تزریق بوتاکس بهتر عمل می کنه من خودم 26 سالم بود که تزریق کردم و واقعا هم راضی ام الان یک سال از زمانی که من بوتاکس کردم میگذره ولی اینجوری بگم که هنوز اثرش مونده رو صورتم من کلینیک سپید پلاس میرم و تمام کارامو اونجا انجام دادم چون علاوه بر بوتاکس ژل لب هم زدم کلا کار خانم دکتر خیلی خوبه خواستی شماره و آدرسشو میدم بهت که بری اینجا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز