2777
2789
عنوان

عشق در یک نگاه

760 بازدید | 54 پست

سه هفته پیش بیرون بامادرم میخندیدم یهو یه پسرحدودا ۳۰ساله داره بهم لبخند میزنه معلوم بود پسر متشخصیه یهو من دیدم لبخند زدنشو بهش اخم کردم اونم بهم اخم کرد رفت اون مغازه داره اون اطراف مهندسه منم ۲۰سالمه الان از وقتی دیدمش دوست دارم زیاد برم اون اطراف منو ببینه 

هر لحظه بهش فکر میکنم   نمیدونم اینه آیا عشقه ؟

ثانیه شماری میکنم برم اون اطراف تا منو ببینه 

از یه طرفم خجالت میکشم برم تو چشاش نگا کنم خانواده خوبی داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ برم به پسره پیام بدم

نه نمیدونم اینو

فقط منظورم اینه منم مثل تو

تو یک نگاه عاشق میشم

بنظرم اول تحقیق کن خوشت اومد

به یه بهانه سر صحبت باز کن اگه بخوادت

خودش ادامه میده

اگه نه که هیچ

نه نمیدونم اینو فقط منظورم اینه منم مثل تو تو یک نگاه عاشق میشم بنظرم اول تحقیق کن خوشت اومد به ...

اخه چطوری؟

اون مغازه املاک داره 

به مامانم گفتم بهش پیام بدم بهم گفت اونموقع ابرومونو میبری 

اخه چطوری؟ اون مغازه املاک داره  به مامانم گفتم بهش پیام بدم بهم گفت اونموقع ابرومونو میبری&n ...

😅کنارش چه مغازه هایی هس؟

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

اخه چطوری؟ اون مغازه املاک داره  به مامانم گفتم بهش پیام بدم بهم گفت اونموقع ابرومونو میبری&n ...

خب این که سادس

درباره خونه

حرف بزن

فقط نشون نده علاقتو

هدف اینه یه راه باز بزاری

باهات صحبت کنه

به یه بهانه ای مثلا 

بگه این مشتریمه

خب اخم کردنت چی بود دیگ 😐😐😐 چراغ سبز داده لابد توم خراب کردی 

اسمش عشق نیس به نظرم هوسه منم تو مجردیم این حسارو داشتم یه جور جاذبس چند  قت نبینیش از سرت میپره 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔