خواهرم 6 سال ازم بزرگتره همیشه تو دعواها کتکم میزنه من بچه هم دارم اخر میگه من بزرگترتم بزنمتم باید لال شی دوتا خواهرام همیشه باهمن و وقت دعوا میوفتن به جون من الان انقدر زده دست و گردنم ناخن کشیده و خونیه بهم گفت تو مقصری که کارمو انداختن راه دور اصلا یه حرفایی زد دیشبم گقت شوهرت دیر میاد پای بساطه دود میکنه ما باهم همسایه ایم نمبدونم چطور قطع رابطه کنم باهاش زنگ زده به مامانم اشک و اه که سما مقصره دعواست اون یکی خواهرم میگفت شوهرت بی غیرته میگفت تو زنگ زدی به شوهر من گفتی دوست پسر دارم همش دروغ و چرت میگفتن خواهرم هی منت میزاره سرم ازشون خستم به خدا همه هم حرفای اونو باور میکنن نه منو
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
نظرت چیه خونتو عوض کنی یه تف بندازی رو خواهرات تموم کنی ...
جفتمون صاحب خونه ایم سخته رفتن کلا خواهرم همیشه میگه تو بدی بد اخلاقی زشتی بد دهنی ابرومونو میبری همه جا اما اون خوب و خانمه بهش گفتم خواهری دیگه ندارم جلو بچم انقدر زد منو البته بعد اینکه سیلی زد من زدمش اما اون بیشتر زد
وای خداااا.شوهر من بود میگفت حق نداری دیگه حرفم باهاش بزنی.چرا باهاش قطع رابطع نمیکنی؟
پارسالم جلو زن داداشم کتکم زد من یک ماه نرفتم جایی که نبینمش هیچکس نگفت توهم بیا اون مقصره تاپیکشم زدم که چرا کتکم زد کلا هربار دعوا میشه اونی که باید کنار بکشه و حتی خونه مامان نره منم
صاحب خونه باشی از این بهتره که یه دشمن بغل خونت باشع
سوهرم میگه ما چرا اواره شیم اون بره میگم ماشینتو بفروش یه جارو بگیر میگه من نمیرم تو این گرونی اون بره جالبه که خواهرم یه بار سرکوفت شوهرمو نیزد و طعنه زد بهم همون بلا سر خودش اومد
آرامش ارزشمندترین دارایی یک انسان هست. سعی کنید با احترام ازشون فاصله بگیرید.
بارها خواستم ولی نمیشه چون همه حتی زن داداشام طرف اونن و همیشه حرفای دروغشو باور میکنن هر هفته جمه میشیم باغ بابام میدونم دیگه کسی منو ادم حساب نمیکنه دوتا خواهرام با همن و من تنها حتی مامانمم محلم نمیده اگه هم نرم خوشبحال اون میشه بارها گفته اونی که تنها میمونه تویی نه من بازم بازنده منم