2777
2789
عنوان

خواب تجاوز

1000 بازدید | 29 پست

بچه ها من خواب دیدم یه دختر خوشبختم و یهو تمام کسایی که باهام خوبن و میخوان کمکم کنن قصد دارن بهم تجاوز کنن

خیلی وحشتناک بود همش از دستشون فرار میکردم

مثلا میرفتم مسافرخونه که از عموم تو خواب فرار کنم بعد صاحب مسافر خونه هم میخواست اذیتم کنه

هیچ جا امنیت نداشتم

و بالاخره رفتم پیش کسی که میشد بهش اعتمادکرد اونم پسر سوپر مارکت سر کوچه بود که باعث شد از خواب بیدار شم

کل بدنم عرق کرد وقتی بیدار شدم

واقعا به نظرتون معنی خاصی داره؟؟من حس ششمم خیلی قویه و حس میکنم این یه معنی داره برام و یه اخطاره چون من تنها زندگی میکنم و در خطرم(توروخدا الان ازم سوال نپرسید فقط چون حس ششم قویه به مجازی اعتقاد ندارم)

در هیچ چیز تعصب نداشته باشید. زنده باد سرزمین پارس.

من یکی معتقدم دنبال تعبیر هرخوابی نباید رفت

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

تعبیر خواب شما 

: زودی مورد تجاوز دسته جمعی قرار میگیرید فرزندم

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم بیشتروقتاهمچین خوابایی میبینم تازه وقتی میخوام دراروقفل کنم درم قفلش خرابه یاکلیدروش نیست برای همین وقتی بیدارمیشم نزدیک به سکته م

کاربری ۳ساله م بخاطربرق کوفتی تعلیق شد .مرسی آزادی بیان
صد درصد یه معنی خاصی داره  بهت نشونه هم داده  عمو  پسر سوپر مارکتی  تو چند س ...

عزیزم من اصلا خانوادمو ندیدم هیچوقت

یعنی هیچوقت عمو و عمه و دایی و اینارو ندیدم

ولی تو خوابم عمو داشتم

پسر سوپر مارکتی ولی واقعی بود

من 22 سالمه

منم بیشتروقتاهمچین خوابایی میبینم تازه وقتی میخوام دراروقفل کنم درم قفلش خرابه یاکلیدروش نیست برای ه ...

واقعا وحشتناکه

هر چقدرم میدویی کند میدویی😑