2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از هفته ۱۵ 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
من هفته هفتم همه میگن زوده بخری صبرکن بعدماه هفتم

وای نه اونموقع خعلی دیره ک سنگین میشی بعد سونوی قلب تیکه های بزرگشو ک دختر و پسر نداره شروع کن ب خریدن 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

من از قبل بارداری شروع کردم به خرید...هرچی زودتر بخری بهتره قیمتا روز به روز میره بالاتر...من یسری چیزا مثل اسباب بازی و کالسکه و اینا رو زود خریدم رنگ اسپورت برداشتم و لباس و اینا رو گزاشتم وقتی که جنسیت مشخص بشه

خدایا شکرت ❤
اشتباه نوشتم هفته هفدهم هستم هفته دیگه میرم آنومالی

پس شروع کن دیگه

من بابام بیشترذوق داره

ای جانم

دختر من از طرف پدریش نوه ی سومه ولی انقدر مادرشوهر و پدرشوهرم خوشحال بودن

ما انقدر دیر بچه دار شدیم میگفتن دیگه امیدی نداشتیم بچه تونو ببینیم

Second Baby is loading 👶🏻
 ای جانم دختر من از طرف پدریش نوه ی سومه ولی انقدر مادرشوهر و پدرشوهرم خوشحال بودن   ...

منم چون خواهرندارم برادرم هم تازه ازدواج کرده بابام خیلی ذوق داره برعکس خونواده شوهرم براشون مهم نیست