2777
2789
همینجوری نظرم بود  😐 عربی یه رشته خسته کنندس

برامنی که عربم اسونه هیچی نخونده بودمش ۶٠درصد زدم کنکور

💎𝑫𝒐𝒏'𝒕 𝒘𝒂𝒊𝒕, 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒈𝒐𝒆𝒔 𝒇𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓 𝒕𝒉𝒂𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒌.

کسی میدونه مترجمی زبان یا ادبیات زبان انگلیسی کدومشون خوب؟

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

صرفا قبول شدن مهم نیست. اگه کار میخای الاااااااااااان باید بهش فکر کنی نه وقتی درست تموم شد.میخای چکاره بشی؟ برو از صاحبان اون شغل یکم اطلاعات به دست بیار و مطمئن شو که به اون کار علاقه داری بعد انتخاب رشته کن گلم. اگه به حرفم گوش نکنی بعد چهارسال صد درصد پشیمووون میشی عزیزدل.

ببخشید استارتر . برای خواهرشوهرم انتخاب رشته کردم برای دانشگاه پیام نور زده بدون آزمون سوابق تحصیلی. یادم نیست واسه خودم چطوری بود الان مشکلی نیست؟

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
عزیزم اگه کار برات مهمه و پول دراوردن همه رشته ها رو نزن روی یکی دورشته که کارشون خوب و پر درامد و ک ...

دوس دارم وارد محیط دانشگاه شم چون درامد اینا برام مهم نیس فوقش کار پیدا نکردم حرفه میکاپمو ادامه میدم

یعنی انقدر علاقه‌مند به زبان عربی هستین؟ 

انچنان علاقه ندارم چون برام اسونه زدمش

اقتصاد دروس محاسباتی زیادی داره. اینو در نظر داشته باشید

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
کسی میدونه مترجمی زبان یا ادبیات زبان انگلیسی کدومشون خوب؟

هردوتاشون عالین

دوس دارم وارد محیط دانشگاه شم چون درامد اینا برام مهم نیس فوقش کار پیدا نکردم حرفه میکاپمو ادامه مید ...

اهان. خیییلی خوبه که کار و هنر داری. پس رشته هایی رو انتخاب کن که بهشون علاقه داری. یا یه رشته هایی رو بزن که بتونی باهاش کار دولتی گیر بیاری حتی اگه کاردانیم باشه اشکال نداره. کار دولتی  حقوق سرماه و عیدی و بازنشستگی و .. داره که کار ازاد نداره

.چرا رشته های دانشگاه فرهنگیان رو نمیزنی؟

ببخشید استارتر . برای خواهرشوهرم انتخاب رشته کردم برای دانشگاه پیام نور زده بدون آزمون سوابق تحصیلی. ...

چه رشته ایی براش انتخاب کردی

پیام نور خیلی از رشته هاش با سوابق تحصیلیه

اهان. خیییلی خوبه که کار و هنر داری. پس رشته هایی رو انتخاب کن که بهشون علاقه داری. یا یه رشته هایی ...

مجاز نشدم فرهنگیان

چه رشته ایی براش انتخاب کردی پیام نور خیلی از رشته هاش با سوابق تحصیلیه

همون مترجمی و ادبیات انگلیسی . ازرشته  زبان مجازشده

اسی کدوم شهری که میکاپ‌ یاد گرفتی 

کار میکردی؟

همون مترجمی و ادبیات انگلیسی . ازرشته  زبان مجازشده

منم مجاز شدم ولی نزدم

میدونی ترمی چقد شهریشه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز