2789
عنوان

گواهینامه 😐😐

1112 بازدید | 11 پست

۲۱ تیر قبول شدم ،دیروز از برنامه پلیس من استعلام گرفتم  زده ۵/۵ چاپ شده و کد پیگیری  پستی  ام داشت ، پیامک ام میفرستم میزنه آماده چاپ

حالا  امروز زنگ زدم آموزشگاه پیگیری کنن میگه آمادس ولی توو  شهرک ِ آزمایشه هنوز بارکد پستی نخورده که ارسال بشه‌! شماره گواهینامه رو داد برا رانندگی داشته باشم 

خداییش کی  به کیه ؟! چی به چیه ؟! پس کی به دستم میرسه یکماه شد دیگه😐

💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خداییش با اینهمه توضیح و سوال، ماشین از کجا در اومد !🤪😁 پرشیا عزیزم

😂خواستم ببینم ماشینت چیه تا ی پیشنهاد بدم بگم حرص گواهینامه رو نخور ماشینو بردار بدون گواهینامه بشین چیزی نمیشه

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو
میگم اتفاقه دیگه شاید لازم بشه برام بد نشه یه وقت

نه خب دلیل داره که همراهت نیست . همون شماره گواهینامه داشته باشی کافیه 

ولی اگه به بهونه نیومدن گواهینامه میخوای رانندگی رو عقب بندازی کار درستی نیست . اگه بمونه دیگه نمیتونیا

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

😂خواستم ببینم ماشینت چیه تا ی پیشنهاد بدم بگم حرص گواهینامه رو نخور ماشینو بردار بدون گواهینامه بشی ...

چه پبشنهادی عزیزم؟ 😁 یعنی چون پرشیاس مشکلی نیس بشینم؟! 🤪 اگه شاسی بلندی چیزی بود میگفتی دست نزنننن🤪😆

💕
نه خب دلیل داره که همراهت نیست . همون شماره گواهینامه داشته باشی کافیه  ولی اگه به بهونه نیومد ...

نه اتفاقا من عاشق رانندگی کردنم دیشبم رانندگی کردم فقط میگم گواهینامه دستم باشه راحتترم

💕
چه پبشنهادی عزیزم؟ 😁 یعنی چون پرشیاس مشکلی نیس بشینم؟! 🤪 اگه شاسی بلندی چیزی بود میگفتی دست نزنننن ...

😂😂 

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو