2777
2789
عنوان

همسایمون 😭😭😭

164 بازدید | 9 پست

یه همسایه دیوار به دیوار داریم مادرشوهره با عروسش تو یه حیاط میشینه بعدش این مادرشوهره با پدر شدهره و شوهرش چندیننن بار عروسو کتک زدن شدیددد عروسه هم داد زده کمک خواسته همسایه ها رفتن به دادش رسیدن دیگه 3 نفری ریختن سرش اونم هی قهر کرده رفته دوبارع برگشته اینبار بچه دار شده بچشم شیر خوار 5 یا 6 ماهشه 😭😭اینبار بازم زدنش پلیس اومد همسایه ها رفتن نجاتش دادن 😭😭بازم قهر کرد رفت خونه باباش میگه اینبار قصدم طلاقه بچشو داد به شوهرش میگم الان دل اون محرمه واقعیه 😭😭چند روز بعدم دسته و هیئت میشه بچشو میبینه خدااا تو این روزا بزنه به کمر همچین خانواده ای مادرشوهرو پریروز غروب دیدم بچه بغلش بود زنیکه بچه رو بغل میکنه میاد تو کوچه ها 😭حتی دلم نمیخواست بهش سلام بدم چه قدر گریه کردم به خاطر اون بچه 😭😭😭

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه براچی روده اخه

روده چیه

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
خدا لعنت کنه باعث و بانیش رو حق همین روزا

باور میکنی همچین ادمایی سرو مرو گنده زندگی میکنن هیچی نمیشه خودم به چشم دیدم ک میگم همیشه این ادم خوبان ک عذاب میکشن