2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 95 پست
نه گلم راحت باش. من هنوزم تو تاپیک های قبلیم که واسه رفلاکس و حساسیت به پروتئین گاوی پسرم بود به ...

🌺🌺🌺🌹🌹مامان نیلوفر تو از نظرمن  یکی از بهترین کاربرایی هستی که باهاش حرف زدم.

انشالا بحق پنج تن نی نی خوشگل تپل بیاری🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍 

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
انشالله ممنون مهربون  انشالله شماهم بارداری و زایمان راحتی داشته باشی و نی نی تو سالم و سلامت ...

انشالا عزیزدلم😍😍😍💖💖💖💖💋💋💋

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطف داری شما. فقط چون خودم خیلی خیلی اذیت شدم واقعا دلم نمیخواد کسی مثل من سختی بکشه. اما در عو ...

خیلی کار خوبی میکنی از تجربت برای کسی میگی 

یکیش خودم خیلی از چیزارو نمیدونستم با حرفایی که زدی هم اروم شدم هم اطلاعاتم بالا رفت

🌺🌺🌺🌹🌹مامان نیلوفر تو از نظرمن  یکی از بهترین کاربرایی هستی که باهاش حرف زدم. انشالا بحق پ ...

مرسی عزیزم.

تو هم همینطور....

ان شاالله به حق این شبهای عزیز خدا بهتون بچه های سالم و صالح بده 

مرسی عزیزم. تو هم همینطور.... ان شاالله به حق این شبهای عزیز خدا بهتون بچه های سالم و صالح بده& ...

مرسی از دعای قشنگت مهربون😘😘😘😘

انشالا 😍😍

خیلی کار خوبی میکنی از تجربت برای کسی میگی  یکیش خودم خیلی از چیزارو نمیدونستم با حرفایی که زد ...

آخه من بیشتر مشکلاتی که برام پیش اومد سر بی تجربگی بوده...

بشینم برات بگم یه کتاب هزار صفحه ای میشه ...