2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 95 پست
حس مادر شدنو عزیزم

بله

یا مسبب الاسباب🙏🌹 میشه برای باردارشدنم با جنسیت دلخواه همین ماه و بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم کنی؟!هرکی فرستاد بگه منم برای عاقبت بخیریش صلوات بفرستم❤️خدایا نمیدونم چرا عجیب دلم بهت قرصه این بار اصلا استرس ندارم شکم ندارم ممنونم ک ارام دلم شدی🙏❤️خیلی دوستت دارم من بنده خوبی نیستم خدایا اما تو بهترین و مهربون ترین خدای منی تو خیلی جاها ک من لیاقتشو نداشتم اما تو تنهام نزاشتی پشتم بودی و کمکم کردی خیالم تخته ک بهترینارو برام میخوای شکرت شکرت شکرت🙏❤️یا مسبب الاسباب خیلی ارومم میکنه این ذکر😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی تا قلب بچه تشکیل نشده شیاف الکی نذار، بچه ها خدایی چجور راهنماییه میکنید بنده خدارو

نمیزارم فدات خودمم میترسم اگه بزارم 

نی نیمو سپردم به خدا 

خدا خودش مراقبش باشه

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
قروزت گلم. کلا هرچی کمتر امواج وای فای و اینترنت کمتر بخوره به جنین بهتره. تا جایی که کار نداری بذ ...

دقیقا موقع خواب کنار سرمه

پس دیگه گوشیمم میزارم کنار 

مامان نیلوفر خیلی خوبی تو 

با حرفات ادمو ارام میکنی 😘😘😘

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
نمیزارم فدات خودمم میترسم اگه بزارم  نی نیمو سپردم به خدا  خدا خودش مراقبش باشه

افرین عزیزم، سعی کن ارامش داشته باشی و زیاد تو نت نگرد و علایم سرچ نکن عوضش تحت نظر دکتر باش به امید اینکه فندقت سالم بغلت بیاد😍

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
خودم ۳۱ همسرم ۳۳. شما چند سالته؟

منم متولد ۷۱ هستم 

خیلی زیااااد خوشبختم😘😘😘😘

افرین عزیزم، سعی کن ارامش داشته باشی و زیاد تو نت نگرد و علایم سرچ نکن عوضش تحت نظر دکتر باش به امید ...

حتما گلم💖💖💖💖

انشالا توکل وامید برخدا 😍😍😍😍

فدات. ان شاالله هفته دیگه میای خبرها ی خوب خوب میدی بهمون. مراقب خودت خیلی باش.

انشالا به امید خدا 

چشم حتما خواهر مهربونم😘😘

ببخشی خیلی ازت سوال کردم 

بله

انشالا بحق امام حسین شماهم بزودی تاپیک مادر شدنتو بزنی و بهم خبر خوش بدی😍😍😍😍

مرسی عزیزم. آره مادر شوهرم همیشه میگه خیلی صبوری...

من که تورو ندیدم ولی طرز حرف زدنت فهمیدم مهربون و صبوری💖💖💖💖🌹🌹🌹🌹🌹🌹

انشالا به امید خدا  چشم حتما خواهر مهربونم😘😘 ببخشی خیلی ازت سوال کردم

نه گلم راحت باش.

من هنوزم تو تاپیک های قبلیم که واسه رفلاکس و حساسیت به پروتئین گاوی پسرم بود به سوالهای بقیه مامانها جواب میدم.

مادر بودن در اوج شیرینی و لذت سخته و باید ما زنها کنار هم باشیم و پشتوانه هم‌.

من که تورو ندیدم ولی طرز حرف زدنت فهمیدم مهربون و صبوری💖💖💖💖🌹🌹🌹🌹🌹🌹

لطف داری شما.

فقط چون خودم خیلی خیلی اذیت شدم واقعا دلم نمیخواد کسی مثل من سختی بکشه.

اما در عوض کلی تجربه کسب کردم.

اینبار خدا بخواد باردار بشم نمیذارم اونجوری بشه ‌

خودم بی تجربه و جووون.  مادرم و مادر شوهرم هم بدتر از خودم...

نمیدونم مارو چه جوری بزرگ کردن به خدا.

انشالا بحق امام حسین شماهم بزودی تاپیک مادر شدنتو بزنی و بهم خبر خوش بدی😍😍😍😍

انشالله ممنون مهربون 

انشالله شماهم بارداری و زایمان راحتی داشته باشی و نی نی تو سالم و سلامت بغل بگیری

یا مسبب الاسباب🙏🌹 میشه برای باردارشدنم با جنسیت دلخواه همین ماه و بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم کنی؟!هرکی فرستاد بگه منم برای عاقبت بخیریش صلوات بفرستم❤️خدایا نمیدونم چرا عجیب دلم بهت قرصه این بار اصلا استرس ندارم شکم ندارم ممنونم ک ارام دلم شدی🙏❤️خیلی دوستت دارم من بنده خوبی نیستم خدایا اما تو بهترین و مهربون ترین خدای منی تو خیلی جاها ک من لیاقتشو نداشتم اما تو تنهام نزاشتی پشتم بودی و کمکم کردی خیالم تخته ک بهترینارو برام میخوای شکرت شکرت شکرت🙏❤️یا مسبب الاسباب خیلی ارومم میکنه این ذکر😘😘