261271 مدیر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 95 پست سلام من شنبه سه روز قبل از موعدم از تیتر بتا دادم مثبت بود ۴۴۰امروزم باز رفتم از دادم اخه لک دیدم لباس زیرم بی بی چک گزاشتم دو خط پررنگ افتاده خیلی پررنگه یعنی چی دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍 1400/05/19 | 12:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 منم از ابتدای بارداریم تا ماه چهارم لک بینی داشتم. برو دکتر برات سونوگرافی بنویسه اگر قلب تشکیل شده ... نیلوفرجون من هفته چهارونیم هستم میگن تاقلب بچه تشکیل نشه نمیشه شیاف استفاده کنی من لک دارم نمیشه شیافم استفاده کنم یعنی برای نی نیم بد نیس این لکایی که دارم؟؟؟چیکار کنم همش استرس اینو دارم دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
نیلوفرآبی1989 عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 6681 نیلوفرجون من هفته چهارونیم هستم میگن تاقلب بچه تشکیل نشه نمیشه شیاف استفاده کنی من لک دارم ... عزیزم شیاف جای جنین رو محکم میکنهاگر خدایی نکرده دور از جون خودت و نی نی قلبش تشکیل نشه و مجبور به سقط بشی، اگر شیاف مصرف کرده باشی اون وقت سخت میشه کار. به خاطر همین اول صبر میکنن تا قلب جنین و ساک بارداری کامل تشکیل بشه بعد شیاف میدن.شما تهرانی عزیزم؟؟؟
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 عزیزم شیاف جای جنین رو محکم میکنه اگر خدایی نکرده دور از جون خودت و نی نی قلبش تشکیل نشه و مجبور به ... نه من کرمانشاهمخب منم همینو میگم میگم شیاف استفاده نکنم تا موقع اینکه برم برای تشکیل قلبشنیلوفر میگم بد نباشه استفاده نمیکنم از شیاف؟؟؟ دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
نیلوفرآبی1989 عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 6681 نه من کرمانشاهم خب منم همینو میگم میگم شیاف استفاده نکنم تا موقع اینکه برم برای تشکیل قلب ... به نظرم حرف پزشک ارجحیت داره عزیزماستراحت میکنی؟؟؟آخرین پریودت کی بوده؟ کی رفتی سونوگرافی؟
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 به نظرم حرف پزشک ارجحیت داره عزیزم استراحت میکنی؟؟؟ آخرین پریودت کی بوده؟ کی رفتی سونوگرافی؟ استراحت که اره همش در حال دراز کشیدنماخرین پریودم ۱۹تیر بوده سونو برای ۱۲روز دیگه برام نوشته فک کنم سونو ساک باید انجام بدم تو تاپیکم هست دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
نیلوفرآبی1989 عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 6681 استراحت که اره همش در حال دراز کشیدنم اخرین پریودم ۱۹تیر بوده سونو برای ۱۲روز دیگه ... نگران نباش استراحت کن.ان شاالله هفته دیگه رفتی سونوگرافی همه چیز اوکی میشه.لک بینی ت در چه حده؟قرمزه یا قهوه ای؟؟؟
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 نگران نباش استراحت کن. ان شاالله هفته دیگه رفتی سونوگرافی همه چیز اوکی میشه. لک بینی ت در چه حده؟ ... هروز که نیس گاهی اوقات خیلیم کمرنگ لباس زیرم رو نگا میکنم شبیه قهوه ایی قرمز نیس دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
نیلوفرآبی1989 عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 6681 هروز که نیس گاهی اوقات خیلیم کمرنگ لباس زیرم رو نگا میکنم شبیه قهوه ایی قرمز نیس منم اینجوری بودم.به نظرم جای نگرانی نیست.همین که چند روزه لک بینی داری و بیشتر نشده خیلی خوبه.نگران نی نی هم نباش الان یه نقطه کوچولو هست و چیزی متوجه نمیشه مامان مهربون
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 منم اینجوری بودم. به نظرم جای نگرانی نیست. همین که چند روزه لک بینی داری و بیشتر نشده خیلی خوبه. ... مرسی قربونت برم نیلوفر جون😘😘😘انشالا توکل برخدا🙏🙏🙏 خدا خودش بهم هدیه قشنگو داده خودشم مراقبشه😍😍😍😍🙏🙏 دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
نیلوفرآبی1989 عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 6681 مرسی قربونت برم نیلوفر جون😘😘😘 انشالا توکل برخدا🙏🙏🙏 خدا خودش بهم هدیه قشنگو داده خود ... حتما همین طوره عزیزم..راستی شما چه علائمی داشتی؟؟؟من این ماه هم مثل بقیه ماهها قبا پریود سینه هام درد گرفته.یعنی این ماهم باردار نیستم؟؟؟
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 حتما همین طوره عزیزم.. راستی شما چه علائمی داشتی؟؟؟ من این ماه هم مثل بقیه ماهها قبا پریود سین ... پایین دلم درد میکرد سمت راست وچپ تخمدانام درد میکرد و میکنه الانم سمت چپ دلم یجوری شد تا حالا ایجور نشدم به علائم توجه نکن نیلوفرجونچقد دیگه موعدته؟؟ دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 حتما همین طوره عزیزم.. راستی شما چه علائمی داشتی؟؟؟ من این ماه هم مثل بقیه ماهها قبا پریود سین ... من فکر کردم نی نی داریبچه اولته؟؟ دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
نیلوفرآبی1989 عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 6681 من فکر کردم نی نی داری بچه اولته؟؟ یه پسر سه ساله دارم گلم.برای دومی پنچ شش ماهه اقدام کردیم و نشده هنوز...۲۸ ام موعدم هست عزیزم
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 یه پسر سه ساله دارم گلم. برای دومی پنچ شش ماهه اقدام کردیم و نشده هنوز... ۲۸ ام موعدم هست عزیزم انشالا میشه فداتخدا پسرتو برات نگه داره😍😍😍چیزی نمونده تا موعدت انشالا خبرخوش مادر شدنتو بهم بدی😍😍😍😍فقط به علائم توجه نکن خیلیا علائمی نداشتن و باردار بودن دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 یه پسر سه ساله دارم گلم. برای دومی پنچ شش ماهه اقدام کردیم و نشده هنوز... ۲۸ ام موعدم هست عزیزم ببخشی اینقد ازت سوال میپرسم تو تجربش بیشتره یه پسر داریاز یکساعت پیش سمت چپ شکمم درد میکنه و سمت نافمم همینطور میدونی برای چیه اجی نیلوفر؟ دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍