تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
چند سالته؟من زیاد نیومدم ساری و اصلا باهاش آشنا نیستم
سلام عشقم
۲۲ سالمه ۲۸ مرداد میشم ۲۳ ساله متاهل
ساری عشقه . اصلا کل مازتدران عشقه به جز خیابون بابل تهران قائمشهر 🤣🤣🤣
منم ۲۰سالمه و ۶مرداد تولدم بود😍منم متاهلم و یه دختر دادم که اونم۳۰مرداد میشه دو سال
وایییییی جدیییی میگی . چه تفاهم قشنگییییی
من بچه ندارم عاشق بچه هستیم منو شوهرم اما شرایطش رو ندارم از نظر مالی نه ها .
شما کجا زندگی میکنید
من بندر عباس زندگی میکنم بخاطر کار همسرم اما چند سال دیگه برمیگردیم
عععع بندرعباس خوبه؟اذیت نمیشی اونجا چون بچه اینجایی میگم؟
میشم چرا نشم فکر کن تو رو از جنگل بزارن تو یه جای کویری اینجا هواش با شمال فرق نداره تو تابستون فقط شرجیش خیلی بالاست . یعنی انقدر که عرق میکنی تمام انرژیت گرفته میشه