2777
2789
عنوان

ناخن عکس

72 بازدید | 9 پست

بچه هامن یه مشکل دارم به شدت ناخن میخورم نمیتونم بلندکنم میخوام یه مدت بکارم تا عادت خوردن ازسرم بیافته ببینیداین مدلی قشنگه ساده وکوتاه میخوام چون شوهرم اصلا خوشش نمیاد

عضو گروه نارنجی فیت شو وزن اولیه ۷۰   وزن هدف ۵۸ دعاکنین برام عشقولیا 

منم همش میکنم ناخونامو،پوستمم همینطور

عادت خیلی بدیه از وقتی ۱ سالم بوده تا حالا ادامه داشته

برای ناخون کاشتن فکر کنم باید حداقل ۱ سانت بلند باشه

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

بزار عزیزم

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون چیزی بشه که حقمون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین نیاز به کاشت نیست 

یه مدل لاک هست به اسم لاک زد جویدگی ناخن 

من دختر دایی داشت یه بار زدم چون مثل برق ناخن 

ولی ببین مزه اش که میخورهوبه زلونت مثل زهر ماره 

تا یه کم نزدیک دهانت میکنی مزه تلخی داره که باعث میشه نتونی بجوییی اونو امتحان کن 

ولی کمی گرون 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز