2777
2789

آریو 

⁦✧*。 ⁩⟨⟨من به هرچیزی که فکر کنم به آن می رسم 😎⟩⟩........ 🤞🏻یه بز شاخدار هیچوقت بیخیال رویاهاش نمیشه 🤘🏻............ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان بابای من قول دادن اگه قبول شدی برات میگیریم ( ماشین در رنج ۲۰۰ _ ۳۰۰) 

منم ک امسال قبول نشدم و پشت کنکور ،خاک تو سرم

⁦✧*。 ⁩⟨⟨من به هرچیزی که فکر کنم به آن می رسم 😎⟩⟩........ 🤞🏻یه بز شاخدار هیچوقت بیخیال رویاهاش نمیشه 🤘🏻............ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💎
کاش منم اندازه تو پول داشتم یه ماشین می خریدم برا خودم

ان شاالله بهتریناش رو میخری عزیزم

منم هنوز ندارم خخخخ

دارم فعلا برنامه ریزی میکنم  

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

چرا کوییک خوب نیس؟ میخواستم در آینده بخرم

داغونه

یه سریاش عالی در میاد کار میده یه سریاش افتضاح

ما کوییک داشتیم رفتیم مسافرت دهنمون سرویس شد،موتورش در حد پرایده،۲۰۰ تومن دیگه گذاشتیم برلیانس گرفتیم

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

هر ماشینی که میخری فقط کوچیک نباشه به بهانه ی خانمانه بودن ... دلیل نداره زنها ماشین کوچیک بخرن...خانوما تو هر کاری از آقایون بهترن حتی رانندگی فقط کافیه اراده کنن... پس کوییک نخر . میدونم این روزا خیلی طرفدارش بین خانوما زیاده. 

من ساینا دارم...اما دارم پول جمع میکنم و وام میارم با طلاهام بدم جک شاسی بلند بخرم 

هر ماشینی که میخری فقط کوچیک نباشه به بهانه ی خانمانه بودن ... دلیل نداره زنها ماشین کوچیک بخرن...خا ...

اتفاقا درست میگی عزیزم ، من خودم ماشین بزرگ و جادار دوست داارم

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌