2777
2789
عنوان

جهزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 23 پست
به جای وسایل خرد خرد طلا بخرین نه جا میخواد نه از مد میافته موقع ازدواجش نیم ساعت وقت میخواد تا ف ...

به نظرتون طلابخرم ضررنمیکنم؟

منظورم اینه باپول طلاکه خریدم وپس اندازکردم اونموقع میتونم جهازبخرم؟

تجربشو ازاطرافیان ندارم همه میگن وسایل بخر

به نظرتون طلابخرم ضررنمیکنم؟ منظورم اینه باپول طلاکه خریدم وپس اندازکردم اونموقع میتونم جهازبخرم؟ ...

منم دارم چند وقت یه بار براش النگو میخرم.

دختر من کوچیک با سه تومن النگو میشه به دستش بخرم.

النگو زیاد اجرت نداره نهایت ۵ درصد میکشن روش.

گفتم شاید اصلا ایران نموند، طلا میشه سرمایه اش، یا ازدواج کرد براش وسایل میخرم.

من الان خونه خودمه، میگم وسایل کجا بزارم، شما که بنده خدا میگی خودت مستاجری، کجا میخوای بزاری وسایل.

من یادمه مامانم برای خواهر بزرگم خرید کرده بود، موقع ازدواجش، نصفش داد به خود مامانم و گفت از مد افتاده، رفتن جدید خریدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم چند وقت یه بار براش النگو میخرم. دختر من کوچیک با سه تومن النگو میشه به دستش بخرم. النگو ...

مامانم میگه بیاربزارخونه ی ما امامیترسم همون ازمدبیوفته 

شماکدوم شهرهستید که خواهرتون وسایلهاشونبرد چون اکثراتوشهرستانها ازهمون بچگی میخرند

مامانم میگه بیاربزارخونه ی ما امامیترسم همون ازمدبیوفته  شماکدوم شهرهستید که خواهرتون وسایلهاش ...

ما تهرانیم

موضوع مال قدیم

خواهر زادم از دختر شما بزرگتر.

واقعا خواهرم راست میگفت مثلا آبمیوه گیری از این ناسیونال قدیمیا بود.

مامانم برداش برای خودش.

سر همین موضوع برای من و خواهر دیگم هیچی نخریده بود.

بعد اینکه عقد کردیم خرید.

منم دختر دارم، حرف شما رو هم قبول دارم الان بنظر من ۵۰۰ میلیون برای یه جهیزیه شیک پول میخواد.

من براش النگو طلا میخرم.

شما سالی ۱۵ تومن طلا بخر، فرض طلا گرونم نشه ان شالله ده سال بعد ۱۵۰ تومن طلاست

ما تهرانیم موضوع مال قدیم خواهر زادم از دختر شما بزرگتر. واقعا خواهرم راست میگفت مثلا آبمیوه گیری ...

ممنونم ازراهنماییهای خوبتون لطف کردید 

ببخشد زیادسوال میپرسم مادرتون براشماهم طلاخریده بود؟منظورم اینه حساب بازکرده بودندیاطلاگرفته بودند؟

ممنونم ازراهنماییهای خوبتون لطف کردید  ببخشد زیادسوال میپرسم مادرتون براشماهم طلاخریده بود؟منظ ...

به قول معروف مامانم به ماه ماهیگیری یاد داد.

من و خواهرم جفتمون درس خونده هستیم و شاغل بودیم.

من چون از اون دو تا خیلی دیرترم ازدواج کردم، دست و بالم باز بود، برای جهیزیم که کمک کردم، به شوهرمم کمک کردم.

تازه چون آخرین دختر بودم، برای مامانمم ماشین ظرفشویی خریدم رو جهیزیه خودم.

برای سیسمونی من و خواهر کوچیکم هر دو با هم حامله بودیم.

کمد و اینجور چیزا مامانم خرید ولی لباس و طلا کادویی، جفتمون خودمون خریدیم.

شما هم طلا بخر، ان شالله اگر خواست درس بخونه ، اونجوریم به دردش میخوره.

نه ازدواج کرد، تو یه ساعت میبری زرگری و میفروشی ، همون طور که وسایل گرون میشه، طلا هم میره بالا دیگه