2777
2789
عنوان

راسته ک میگن

167 بازدید | 13 پست

بچه رو تابستون از شیر نگیریم؟دخترم ۱۴ماهشه خعلی خوب غذا میخوره ولی همش میگه سینه باید تو دهنش باشه بخدا از دیشب تا الان نخابیدم 

سینم میسوزه خودشم عین ادم نمیخوره کشتی میگیره موقه شیر خوردن هلاک شدم ضعف کردم نمیزاره بخابم....بگیرم چی میشه؟

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من چی بگم که دو سالش شده اون هفته هنووووو ولم نمیکنه🤪🤪🤪همشم میگه دو تاشو در بیار 🤣خیابون و جمع هم حالیش نیس  الانم  فهمیدم باردارم

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

من دخترمو اواخر خرداد گرفتم خیلی هم گرم بود خداروشکر مشکلی پیش نیومد الان که هوا نسبت به اون موقع یه خورده خنک تر شده 

به نظر من ۱۴ ماه خیلی زوده بذار حداقل ۱۸ ماهش بشه 

دختر منم غذاش خوب بود ولی همش دوست داشت شیر بخوره زخم شده بودم دیگه از دستش ولی بازم دلم نیومد زود از شیر بگیرمش دوسالش شد گرفتم پسرمو یه ماه و نیم زودتر از دوسال گرفتم هنوز عذاب وجدان دارم

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

وای عزیزم خندم گرفت گفتی کشتی میگیره.دختر منم اینجوری بود تازه من باید دوتاشو در میاوردم یه بار اینو میخورد یه بار اون یکی 😂😂

ولی برا ۱۴ ماه زوده از شیر گرفتن الانم هوا گرمه تشنش میشه بزار آخرای پاییز بگیر 

عزیزم یه مدت اذیت میشی ولی سعی کن عادت شیر خوردن شب دخترتو‌عوض کنی  صدرصد بهونه گیر میشه تا مد ...

ن نمیخام اصلا داغون شدم خعلی اذیت میکنه از همین الان نمیخام بدم دیگه الان انقد سینم سوخت پاشددم گزاشتمش رو پام بدنمو همش موقه خوردن چنگ میندازه با پاش میزنه ب شکمم یه لحضم نمیزاره بخابم فقط میخام ببینم بگیرم مریض میشه؟

وای عزیزم خندم گرفت گفتی کشتی میگیره.دختر منم اینجوری بود تازه من باید دوتاشو در میاوردم یه بار اینو ...

اب میخوره بخدا خعلی شکموعه شیشه ام میخوره یه لحضه دهنش.ارم نمیشه میکشه منو شیر خوردنی عین این طلبکارا دستشو میزاره کمرش جیغ میرنه ک در بیارم 

اب میوه  ومایعات دیگه براش جایگزین کن  اگه بارداری که باید از شیر بگیریش وگرنه اروم اروم  تو پاییز  

دردایره ی هستی مانقطه ی تسلیمیم، رای آنچه تواندیشی، حکم آنچه توفرمایی. @IslamLifeStyles تنها مسیر آرامش