نترس عزیزم مامان من ۱۵ درصد بود قبلا که گرفته بود به اونم گفتن پراکنده شده وقتی جمع شه خطرناکه پراکنده شه مثل اینکه بهتره بار بعد که دوتای بعدی بزنه اونموقع بهتر میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگ جلوش گرفته نشه به مراتب تکثیر میشه .... جوشنده فراوان بهش بدین از جمله کندر روزی یبار ...اونم یه قاشق کندر خورد شده بکنین تو اب جوش خوب هم بزنین بیست دقیقه خوب دم بکشه بدین مامانتون ..... ان شاالله جای نگرانی نیس.... خعلیا با ریه هفتاد درصد درگیر با همین کندر درمانی خوب شدن بعد یه قرص دیگ هم هس به اسم ضدویروس فاووپیروایر بسیار عالی برای درمان کروناس..... حتمن حتمن مامانتون هروز ی سرم بهش وصل شه ....التماس دعا
نمیدونم اصن فک نمیکردیم کرونا داشته باشه یکم سرفه داشت و تنگی نفس بردیم دکتر گفت ده درصده ولی پراکند ...
عزيزم شما كه درمانو زود شروع كردين توكلتون به خدا باشه..١٠ درصد كه چيزي نيست ولي درمانو جدي بگيرين..اكسيژن خونشو هر روز چك كنين...من مطمينم به زودي سلامتيشونو به دست ميارن