2777
2789

والا قدیما مادربزرگم پیشش میرفته رحمشو براش دراورده قبلنا همدان بود 

الان. فک کنم سعادت آباد میدان کاجه 

خودمم می‌خوام برم پیشش من مشکلم پی سی او دی هست 

ولی نوبت دهیش خیلی دیره 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کسیو میشناسید پیشش رفته باشه

والا من دوستم پیشش می‌رفت البته اون برای نازایی می‌رفت 

دوستم می‌گفت با زنش تو مطب کار میکنن 

می‌گفت همراه حتما با خودت ببر چون یه خورده دکتر بی اعصابه همراه پیشت باشه بهتره واسه کارات

والا من دوستم پیشش می‌رفت البته اون برای نازایی می‌رفت  دوستم می‌گفت با زنش تو مطب کار میکنن&n ...

وای دکتر خیییییلی خو شاخلاقه ماهه ماه. منیش بد اخلاقه فقط اونم مهم نیست اصلا

بخشید شماام پی سی او دی هستید؟  علایم تون چجوریه  کی متوجه شدید؟

اونdاخرش مهم نیست.pcoیعنی رند تخمک گذاری کنده یا کمه.من یکی دوسالع. چربی دور شکم موهای زائد روی گردن و اینا علایمیشه یسری علایم دیگه هم داره که الان یادم نیست چون خودم ندارم اونارو.   باید ورزش کنی با داروهم باردار میشی مشکلی نیست اکثرا دارن

اونdاخرش مهم نیست.pcoیعنی رند تخمک گذاری کنده یا کمه.من یکی دوسالع. چربی دور شکم موهای زائد روی گردن ...

والا من پنج سالی میشه ک درگیرم من موهای زائد اینا ندارم 

تو آزمایش هورمونیم هم هورمون مردانم بالانیست هورمون زنانم کمه 

من خیلی دکترا رفتم ...

اوایل وقتی فهمیدم قرص ال دی متفورمین اینا مصرف میکردم ک اصلا بهم نمیساخت مدام رو خونریزی بودم 

بعدش رفتم طب سنتی پیش روازاده یه دوره چهل روزه دارو خوردم خوب خوب شدم یعنی پریودام ساعت میزد از منظمی همه چی عالی بود حتی سونوگرافیمم عالی بود 

بعد از هفت ماه دوباره مشکلم برگشت دوباره قائدگیم بهم ریخت 

یا پریود نمیشدم یا دو یه ماه پریود بودم ببخشید خونی هم ک داشتم مثل پریودی نبود همش لخته های سیاه داشتم 

تا دوباره رفتم پیش دکتر طب سنتی اما اینبار اصلا جواب نداد 

دکترمم عوض کردم الکترود درمانی بادکش درمانی زالو حجامت رژیم درمانی خیلی کارا انجام دادم ولی خوب نشدم فعلا هم پنج ماهه ک پریود نشدم 

سه شنبه گذشته رفتم پیش دکتر سعیدی خیلی تعریفشو شنیدم 

برام آمپول نوشته ک بزنم پریود شم ولی هنوز پریود نشدم خیلی ناراحتم بابت این موضوع 

اونdاخرش مهم نیست.pcoیعنی رند تخمک گذاری کنده یا کمه.من یکی دوسالع. چربی دور شکم موهای زائد روی گردن ...

منکه واقعا بزرگترین مشکلم این مریضی کوفتیه 

تورو خدا اگه راهکاری چیزی بلدید به من میگید