2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میگن اینطوری ناخن کارا حالا میگن درسته 

منم میخوام بدونم واقعا راسته!!

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

سلام عزیزم. راستشو بخوام بهت بگم با لاک نمیشه وضو گرفت و اگر اینو بدونیم و به امید وضوی جبيره لاک بزنیم اشکال داره. اگه مقدور باشه باید لاک رو پاک کرد یا ناخن مصنوعی رو برداشت. این که میگن میشه لاک زد و بعد وضوی جبيره گرفت فتوای هیچ مرجعی نیست. بله اگر کسی لاک زده وقت هم نداره جبيره بگیره. اما لاک زدن و وضوی جبيره گرفتن اون هم به عمد مجاز نیست. 

از کی تا حالا ناخن کار ها احکام شرعی میگن😁😁😁 

من واقعا ناخن هام جز ناخن هایی هست که با یه آب خوردن میشکنه از ته خیلی ضعیفه دکترم که رفتم گفت که جنس ناخنت همینه باید همیشه یه کاور داشته باشه مثلا میتونی کاشت کنی اذیت نشی حالا میگن وضو جبیره درسته واقعا؟ همینجا هم گفتن درسته

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

فقط اینو بگم و برم یادتون باشه که ناخن کار جماعت اگه نگه با ناخن میتونی جبيره بگیری پس بیا ناخن بذار و نگران نباش که کارش لنگه. میدونید چه قد از کسایی که دنبال لاک و ناخن خوشگل هستن اهل نمازم هستن. پس فتوا هم صادر میکنن براشون. اینجا جای خوبی برای فهمیدن احکام شرعی نیست. سامانه ی ٠٩۶۴٠ به خوبی به سؤالات جواب میده. 

شب همگی بخير ❤️❤️

من واقعا ناخن هام جز ناخن هایی هست که با یه آب خوردن میشکنه از ته خیلی ضعیفه دکترم که رفتم گفت که جن ...

من از چندتا ناخن کار شنیدم اونا گفتن  چون کاشت و لاک برای زینت زن هست و توی قران اومده که ناخن زیبا برای زن زینتش هست وضو جبیره درسته

من واقعا ناخن هام جز ناخن هایی هست که با یه آب خوردن میشکنه از ته خیلی ضعیفه دکترم که رفتم گفت که جن ...

جدا از این کارا که قطعا در نهایت ناخنتو ضعیف میکنه چرا تقویت نمیکنی؟ من ناخن ها مدام میشکست. بد می‌شکست ها. از جای بد. مادرمم ناخن هاش این قد نازک بود پاره میشد. محلول تقویتی گرفتیم در کنارش لیمو تازه و پوست تخم مرغ. مال مادرمم خوب شده مال من که نگم برات. 

خب من بیشتر پیگیری کردم بیشتر جواب داد. 

من از چندتا ناخن کار شنیدم اونا گفتن  چون کاشت و لاک برای زینت زن هست و توی قران اومده که ناخن ...

من نمیدونم چیکار کنم واقعا من اصلا ناخن نمیگیرم با ناخن گیر از بس یه آب میخوره میشکنه 

جدا از این کارا که قطعا در نهایت ناخنتو ضعیف میکنه چرا تقویت نمیکنی؟ من ناخن ها مدام میشکست. بد می‌ش ...

استفاده کردم هم فرم بدی میگرفت هم اصلا هیچی به هیچی بعد اتمام کار 

جدا از این کارا که قطعا در نهایت ناخنتو ضعیف میکنه چرا تقویت نمیکنی؟ من ناخن ها مدام میشکست. بد می‌ش ...

اره درسته منم ناخن های خودم خیلی خوبن و بلند میشن و نمیشکنن و همیشه سوهان میکنم و روغن نارگیل میزنم 

تا این حد که وقتی لاک میزنم کسی فک نمیکنه ناخن طبیعیه خودمه 

شوهرمم خیلی دوست داره منم همیشه لاک دارم از طرفی نمازو میخونم 😞 البته همیشه جبیره میگرفتم وضو 

چون از ناخن کار ها پرسیده بودم