2777
2789
عنوان

چرا بچه های این نسل اینجوری شدن خدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 24 پست
دقیقا" خنگ و خجالتی. من یادمه مهمون میومد قایم میشدم تا برن    

اره اینا خیلی رو دارن.مهمون که میاد پسر من اصن جون میگیره تازه.بر عکس ما.مهمون و از بچگیش اشتباه میگفت میمون.الان کسی بیاد سریع میگه میمونا کی میرن؟حیثیت نداریم دیگه

تورو سننه قربونت برم!!!!
دقیقا من معتقدم نسل پسرمن یعنی دهه ی نود به بعد که بزرگ شن.مملکت کن فیکون میشه.چون زیر بار حرف زور ا ...

وای منم همینطور بخدا همین اعتقادشمارا دارم انشاالله که همینطور باشه 

دعا و سرکتاب بدون هزینه نیازی نیست برای دعا گرفتن هزینه های هنگفتی کنید mit.r_a32com@ پیج اینستاش هست                                                     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم انگار حرفای همسرت روطوطی وار  تکرار میکنه

اتفاقا ما اصن درباره این چیزا بین خودمونم حرف نزدیم تاحالا.مثلا درباره سرکار رفتن من.اصن فکرم نکردیم.چه برسه اینکه جلو اون حرف بزنیم.

تورو سننه قربونت برم!!!!
وای منم همینطور بخدا همین اعتقادشمارا دارم انشاالله که همینطور باشه 

من خیلی سعی میکنم بهش مثلا قران یاد بدم.یا چیزی میپرسه از خدا بهش بگم.زیر بار هیچکدوم نمیره با این سنش.میگه درباره ی چیزی که با چشمام نمیبینم انقد با من حرف نزن.من باور نمیکنم😐

تورو سننه قربونت برم!!!!
خواهرای منم همیننننننن،به خدا دیگه خسته شدم،اون روز نمیدونم چی گفتم گف کی به تو گفته حرف بزنی چاقالو ...

وای مردم از خنده.اره نمیشه از پس زبون اینا بر اومد.

الانم میخواس پسرم قبل خواب اب سرد بخوره نذاشتم.گفت اگه تو نبودی من الان راحت بودم‌رفت گرفت خوابید.

خدایا خودت ظهور کن

تورو سننه قربونت برم!!!!
من خیلی سعی میکنم بهش مثلا قران یاد بدم.یا چیزی میپرسه از خدا بهش بگم.زیر بار هیچکدوم نمیره با این س ...

خب زوده آخه بیچاره از الان درگیر چه کارایی میشن نمیشه که بزور تحمیل کرد قطعا که کار شما درسته احسنت ولی بذارید راحت باشن 

دعا و سرکتاب بدون هزینه نیازی نیست برای دعا گرفتن هزینه های هنگفتی کنید mit.r_a32com@ پیج اینستاش هست                                                     
وای مردم از خنده.اره نمیشه از پس زبون اینا بر اومد. الانم میخواس پسرم قبل خواب اب سرد بخوره نذاشتم. ...

واقعاااااااااا 

عحببببببب😂🤣😂

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
خب زوده آخه بیچاره از الان درگیر چه کارایی میشن نمیشه که بزور تحمیل کرد قطعا که کار شما درسته احسنت ...

منم خواستم یادش بدم.چون میدونم اگه بلد نباشه تو مدرسه و پیش دبستانی قطعا اذبتش میکنن.ولی دروغ چرا صرفا بخاطر اذیت نشدنش خواستم بادش بدم.که پشیمون شدم و رهاش کردم.خودش هر تصمیمی خواست بزرگ شد بگیره...

تورو سننه قربونت برم!!!!
اره اینا خیلی رو دارن.مهمون که میاد پسر من اصن جون میگیره تازه.بر عکس ما.مهمون و از بچگیش اشتباه میگ ...

😂

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

وای مردم از خنده.اره نمیشه از پس زبون اینا بر اومد. الانم میخواس پسرم قبل خواب اب سرد بخوره نذاشتم. ...

😁😁