2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی از دست همسرم ناراحتم به حدی که فکر میکنم دیگه دلم نمیخوادش

چکارکرده مگه عزیزم

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
چکارکرده مگه عزیزم

بخاطر مریضی مادر پدرم مجبور شدم بیام خونشون مراقبشون باشم تا بهتر بشن بعد از چند روز شوهرم دیدم همش اخملش تو همه هرچی ام میرفتم تو اتاق پیشش که ببینم حرفی میزنه سرشو از تو گوشی بیرون نمیاورد منم میومدم بیرون

بخاطر مریضی مادر پدرم مجبور شدم بیام خونشون مراقبشون باشم تا بهتر بشن بعد از چند روز شوهرم دیدم همش ...

خب حتما دلش تنگ شده برات عزیزم....بشین باهاش صحبت کن

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
خوبی  چیشده

یه شب دیدم پدرم باهاش صحبت میکنه یجور رفتار میکنه انگار حرفاشو نمیشنوه و خیلی ناراحت شدم بهش پیام دادم چیه طلبکاری ازین بیچاره ها...بعد بهم پیام داد بیشعوری واست متاسفم و من کاری بهشون ندارم و ازین حرفا...که چرا بهم توجه نمیکنی و نمیای اتاق پیشم بخوابی و...

خب حتما دلش تنگ شده برات عزیزم....بشین باهاش صحبت کن

بعد از کلی گلایه بهم گفت میدونی من واسه دهن تو گنده ام و تو منو خورد میکنی که اندازه دهنت بشم....خیلی دلم شکست اینو کسی به من گفت که من چند ساله بزرگش کردم که در حد خانواده من بشه پیش بقیه کمتر نباشه و این حرف خیلی حالمو بد کرد

بعد از کلی گلایه بهم گفت میدونی من واسه دهن تو گنده ام و تو منو خورد میکنی که اندازه دهنت بشم....خیل ...

عزیزم خب حتما تو سر بنده خدا میزنی که پایینی یا یه همچین‌چیزی!!!!!! 

تنها ترین 😉