2777
2789
عنوان

درد سزارین زیاد؟

270 بازدید | 37 پست

سلام 

میخواستم بدونم کسایی که سزارین کردید 

تا چند روز درد داشتید؟

واینکه کسی بوده بعد سزارین مجبور باشه مسیر طولانی رو طی کنه واسه رفتن به خونه اش؟ 

دردش طوری هست با مسکن آروم بشه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بستگی به خودت داره برا بعضیا درد داره برا بعضیا درد نداره

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

من دو روز درد متوسط داشتم قابل تحمل بود روز دومم رفتم شهرستان با فاصله ۶ساعت ..فقط راننده باید مراقب باشه دست اندازا رو یواش بره ..

شیاف بزنی راحتی 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
با مسکن اروم میشه نهایتا دو روز درد داره  من که خوب بودم مشکل حاصی نداشتم

خداروشکر 

آخه من مسیر۷ ساعتی باید برای خونه ام طی کنم، گفتم ببینم دردش تقرییا چند روز طول می‌کشه

ببخشید شیاف ‌‌‌‌‌‌که‌ استفاذه میکردید آروم میشدید؟

اره. شیاف ک استفاده میکردم شارژ میشدم🤣اثرش ک میرفت ناله میکردم😜

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
نه اونقدرام درد نداره باشیاف آروم میشه هرچی راه بری بهتره بخیه هات جامیفته نرم میشه

ممنونم ، اخه زایمان ‌‌‌‌‌‌ا ولم ، یکی میترسم ، البته از هر دونوع میترسم ولی خب ترجیح خودم سزارین  اما شنیدم اونم وحشتناک درد داره بعد بی حسی از بین بره

من دو تا سزارین  دومین روز عملم هروز ۱ساعت ونیم رفت و۱ساعت نیم برگشت  م بود بچه م بستری بو ...

الهی عزیزم، اونوقت راه رفتن سخت نبود براتون و یا مسیر ماشین وسرعتگیر و...