2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔

142 بازدید | 28 پست

شما به دعا گرفتن برای بازگشت معشوق اعتقاد دارید؟ میخوام بدونم جواب گرفتید؟ برگشته؟ 

دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم قبلا که قهر بودیم چله زیارت عاشورا گرفتم وسطاش که دیدم برگشت دیگه نخوندم 

ازتون میخوام بهم مشاوره بدید که چیکار کنم😔

یه دل شکسته که نیاز داره شما نی نی سایتهابراش دعا کنید تا حاجت روا بشه😔💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چرا رفته تو کاری کردی یا همینجوری رفته

5 روز پیش موقعیکه زنگ زد درست صحبت نمیکرد منم قطع کردم مقصر خودمم ولی نمیدونم چجوری باهاش صحبت کنمو منو ببخشه😔

اگه همینجوری رفته بزا برنگرده رفتی باید بره این دوس پسرا موندن و نموندنشون  فرقی نداره سعی کن یه مدل دیگه زندگی کنی تا آسیب روحیم نبینی عزیزم دنیا ارزش نداره که کسی با دعا برگردونی لاقل خودت ک میدونی داری خودتو گول میزنی ولشکن

اگه همینجوری رفته بزا برنگرده رفتی باید بره این دوس پسرا موندن و نموندنشون  فرقی نداره سعی کن ی ...

نه همینجوری نرفته مقصر من بودم😔

حتما لیاقتتو ندا‌شته عزیزم چطور اون بدون تو میتونه پس تو هم بدون اون میتونی 

واقعا نمیتونم الان9 روزه میگذره پریشب هم بهش گفتم معذزت میخوام بابت این که وسط حرفت قطع کردم جوابمو نداد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز