2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 182 پست

شما جای من بودین چیکار میکردین جدا میشدین میترسم از حرف مردم از اینده نامعلومم مادرمم فوت شده 

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهره منم تک پسره

چرا پدرومادراشون بهشون یاد نمیدن ک وقتی ازدواج میکنی یه دختر ب اندازه خودت حق داره عمرو جوونیشو میریزه ب پات 

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم
شما جای من بودین چیکار میکردین جدا میشدین میترسم از حرف مردم از اینده نامعلومم مادرمم فوت شده 

منم بخاطر حرف مردم جدا نشدم البته شوهرم پسر خالمه بیشتر ب خاطره مادرم چیزی نمیگم نمیخام عذاب بکشه

حاله دلم دیگه خوش نیس باهات
اگه برگردی عذابت میده 

اره امروز زنگ زد فکر کرد خونم گفتم خونه بابامم بابام اومد ونباام گفت واسه همیشه رفتی گفتم تو من برات مهم‌میستم اره بدای همیشه رفتم گف مشکل نداره خدافظ

منم بخاطر حرف مردم جدا نشدم البته شوهرم پسر خالمه بیشتر ب خاطره مادرم چیزی نمیگم نمیخام عذاب بکشه

وای باورتون میشه شوهر منم پسرخالمه ولی مامانم فوت شده 

چرا پدرومادراشون بهشون یاد نمیدن ک وقتی ازدواج میکنی یه دختر ب اندازه خودت حق داره عمرو جوونیشو میری ...

فقد دره گوششون میخونن تو خیلی خوبی هر دختری ارزوشه با تو باشه 

حاله دلم دیگه خوش نیس باهات
فقد دره گوششون میخونن تو خیلی خوبی هر دختری ارزوشه با تو باشه

ارهه بخدا درحالی ک من تو خونوادشون بودم همه چیو میدونم ولی بازم میگ همه دارن واسه پسرمن میمیرن حسرت میخورن ک ازدواج کرده 

چقد شباهت داریم بهم

خیلی واقعا تعجب کردیم همه حرفاتونو با تک تک سلولام حس کردم تجربه کردم 

خاله ها بیشتر عذاب میدن ادمو

چون تو خونواده بوده تا یچیزی میشه بحث پدرومادرمو میکشه وسط انگار داره ازم انتقام میگیره