2777
2789
عنوان

سیستم آموزشی

96 بازدید | 5 پست

اگه آموزش و پرورش دست شما بود چه چیزی رو تعغیر میدادید؟مثلا شیوه آموزشی کتاب ها و۰۰۰ چه چیزی یا چه کاری رو حذف یا اضافه می کردید؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اگه دست من بودبیشترمهارت زندگی یادبچه هامیدادم عشق ورزیدن رو وشادبودن

آره واقعا فکر کنم تو زندگی بیشتر لازمشون میشه توی خیلی از کشور ها هم همین طوریه اگه دست من بود سعی میکردم چیزای حفظیاتی کم کنم به جاش کارهای گروهی و عملی بودن و درس ها رو هم به شکل انیمیشن و آهنگ بود یه کلاس ها رو هم یه جوری میکردم که همه بچه ها توی کلاس مشارکت داشته باشن نظر بدن حرف بزنن از ایده هاشون بگن و اینکه امتحان رو هم حذف میکردم تا بچه ها دیگه استرس امتحان نداشته باشن هر کسی هم توی زمینه ای که دوست داشت باهاش کار میکردن تا یاد بگیره و مهارت های زندگی رو هم که قطعا از اولویت ها بود دیگه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
سیستم آموزشی ایران چرته چرت!!

آره سیستم آموزشی مون خیلی قدیمی شده حالت سنتی داره