چرا مردا ابقد به همه چی گیر میدن چرا اینکارو کردی چرا اون کارو کردی تو همه کاری دخالت میکنن ؟ شوهرم داره اعتماد به نفسمو نابود میکنه همش از همه چی ایراد میگیره واقعا نمیدونم باید چه کنم باهاش دیگه خسته شدم، به من میگه تو اصلاح نمیشی روز به روز بدتر میشی ولی پاقعا من کار خاصی نمیکنم خداییش 😔😔
آرهههه درست میگی شما در مقابل این اخلاق شوهرت چیکار کردی؟
نابود شدم😂همش فکرمیکردم چقد زشتم ودست وپاچلفتی ام کلااعتمادبنفس وعزت نفسم از دست داذم...با مشاوره فهمیدم خودش کم میبینه فک میکنه اگه من بدونم چقد خوب وعالی ام ولش کنم یا خیانت کنم😒...البته ماداریم جدامیشیم اصلا من داااغون شده بودما تازه بهترشدم فهمیدم خیلی هم خوب وعالی ام بی نقص نیستم اماچیزی ک اون میگفت هم نبودم
هنر زندگی کردن یعنی بپذیری بعضی از زخم ها هیچوقت کاملا خـوب نمیشن بعضی از دردها هیچ وقت عادی نمیشن بعضی از مشکلات شاید هیچ وقت حل نشن اما با همه اینها نباید بزاری زخمهای کهنه زندگیت رو اداره کننده
آرهههه درست میگی شما در مقابل این اخلاق شوهرت چیکار کردی؟
راستی اینم بگما من خییییلی بردمش بالا خیلی بهش ارزش دادم اینقدر که دست خودم دیگه بهش نرسید😅🙃
هنر زندگی کردن یعنی بپذیری بعضی از زخم ها هیچوقت کاملا خـوب نمیشن بعضی از دردها هیچ وقت عادی نمیشن بعضی از مشکلات شاید هیچ وقت حل نشن اما با همه اینها نباید بزاری زخمهای کهنه زندگیت رو اداره کننده
ای بابا همین که الان حالت بهتره خیلی خوبه ایشالا که موفق باشی
انشاالله...درکل من توازدواجم به معنای واقعی ازبین رفتم