2777
2789
عنوان

شوهر گیر

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 21 پست
آرهههه درست میگی شما در مقابل این اخلاق شوهرت چیکار کردی؟ 

نابود شدم😂همش فکرمیکردم چقد زشتم ودست وپاچلفتی ام کلااعتمادبنفس وعزت نفسم از دست داذم...با مشاوره فهمیدم خودش کم میبینه فک میکنه اگه من بدونم چقد خوب وعالی ام ولش کنم یا خیانت کنم😒...البته ماداریم جدامیشیم اصلا من داااغون شده بودما تازه بهترشدم فهمیدم خیلی هم خوب وعالی ام بی نقص نیستم اماچیزی ک اون میگفت هم نبودم

هنر زندگی کردن یعنی بپذیری بعضی از زخم ها هیچوقت کاملا خـوب نمیشن بعضی از دردها هیچ وقت عادی نمیشن بعضی از مشکلات شاید هیچ  وقت حل نشن اما با همه اینها نباید بزاری زخمهای کهنه زندگیت رو اداره کننده 
آرهههه درست میگی شما در مقابل این اخلاق شوهرت چیکار کردی؟ 

راستی اینم بگما من خییییلی بردمش بالا خیلی بهش ارزش دادم اینقدر که دست خودم دیگه بهش نرسید😅🙃

هنر زندگی کردن یعنی بپذیری بعضی از زخم ها هیچوقت کاملا خـوب نمیشن بعضی از دردها هیچ وقت عادی نمیشن بعضی از مشکلات شاید هیچ  وقت حل نشن اما با همه اینها نباید بزاری زخمهای کهنه زندگیت رو اداره کننده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نابود شدم😂همش فکرمیکردم چقد زشتم ودست وپاچلفتی ام کلااعتمادبنفس وعزت نفسم از دست داذم...با مشاوره ف ...

ای بابا همین که الان حالت بهتره خیلی خوبه ایشالا که موفق باشی 

ای بابا همین که الان حالت بهتره خیلی خوبه ایشالا که موفق باشی 

انشاالله...درکل من توازدواجم به معنای واقعی ازبین رفتم

ااااا نه من از شوهرم تعریف نمیکنم 🤣🤣🤣🤣

خوب کاری میکنی😂😂👍👍