2777
2789
با اطلاعاتو شناختی ک حالادارم،اگه برمیگشتم ب اون سنم،نمیذاشت کسی با احساسم بازی کنه،ب حرف بابام گوش ...

من الان ۲۲ سالمه میخوام کار کنم اما واقعا نمیدونم سمت چه کاری باید برم... .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان ۲۲ سالمه میخوام کار کنم اما واقعا نمیدونم سمت چه کاری باید برم... .

اینکه میخوای کارکنی و درامد داشته باشی خیلییی خوبه،ینی داری بزرگ میشی ومیخوای رو پاهای خودت بایستی ومستقل بشی،بنظرم الان ب بعد مادی خیلی فکرنکن،الان بایدتجربه کسب کنی،خیلی ازاین شاخه ب اون شاخه نپر،هنریاحرفه ایو یادبگیروتا اخرش پاش وایسا،یا تحصیلاتته تا مدارج بالاادامه بده،ب علایقت فکرکن،فقط جنبه مادی هرچیزیو نبین

آنگاه که از دست دادن عادت میشود،بدست آوردن هم دیگر آرزو نیست
اینکه میخوای کارکنی و درامد داشته باشی خیلییی خوبه،ینی داری بزرگ میشی ومیخوای رو پاهای خودت بایستی و ...

مرسی عزیزم از راهنماییت....اره حتما ولی چون مناهلم یکم دست و پام بستست توی ساعت کار و اینا....امیدوارم بتونم واقعا....تو کارایی مثل منشی و اینجور چیزا نرم نه؟برم یه حرفه یا هنر یاد بگیرم مثل ناخن کاری خوبه؟

مرسی عزیزم از راهنماییت....اره حتما ولی چون مناهلم یکم دست و پام بستست توی ساعت کار و اینا....امیدوا ...

چون متاهلی بنظرم کارایی مثه منشی وفروشنده مناسبت نیس،البته من شرایطه تو رونمیدونم،اما خودم ب شخصه دوس دارم آقای خودمو رییس خودم باشم،کارای هنری،صنایع دستی،شاخه های مختلف ارایشگری،خیاطی،هرهنری ک علاقه داری،شاید اولش باید کلاس بری وپول خرج کنی،اما وقتی حرفه ای بشی ورشد کنی درامدت خوب میشه،کاری انجام بده ک جای پیشرفت داشته باشه

من خودم بعدازاینکه بچه دارشدم رفتم دنبال خیاطی،الانم چندترم گذروندم،احساس خوبی دارم،حداقلش اینه ک الان برای خودم میتونم لباس بدوزم،قبل ازاینکه برم خیاطی همش ب این فکرمیکردم دراینده ازاین شغل چقدر درامد دارمو کلا ب جنبه های مادی بیشترفکرمیکردم،اماهمسرم متقاعدم کردک ب مادیاتش فکرنکنم،الانم ازاینکه اینکارو بلدم خوشحالم،البته هنوزمنبع درامد نشده،اما برای خودم صرفه اقتصادی داشته